Be-Slank

BedrijfBe-Slank
ProfielDeze pagina is 841 keer bekeken.
AdresAnjerplein 1
9753 GT Haren

050 879 5577
ContactStuur Be-Slank een bericht

Be-Slank

Profielpagina

Be-Slank

Bedrijfsinformatie

Ik ben een freelance ZZP diëtiste. Ik help mensen op dieet om de juiste keuzes te maken. Mijn kennis en expertise ligt met name binnen het eiwitdieet of koolhydraatarm. Daarbij heb ik veel kennis van maaltijdshakes.Een hulpmiddel dat steeds populairder wordt in Nederland.

Met een maaltijdshake kun je idealiter 1 maaltijd per dag vervangen. We hebben het allemaal erg druk met de baan, wellicht kinderen of huisdieren en soms schiet het er gewoon in om een gezonde maaltijd 3 maal per dag klaar te maken. Daar kunnen maaltijd vervangende shakes en repen bij helpen. Maar niet iedere maaltijdshake is een goed idee. Zoals je in deze tabel kunt vernemen, veel shakes zitten boordevol suiker, weinig vezels en veel kunstmatige toevoegingen.

Wellicht helpen deze om af te vallen. Maar het is een aanslag op je gezondheid. De positieve uitzondering is Be-Slank, en die beveel ik dan ook aan, aan de mensen met wie ik samenwerk. De shakes van dat merk zijn verkrijgbaar in vele smaken, van aardbei tot mango passievrucht en tevens cappuccino mocht je een echte koffie leut zijn net zoals ondergetekende.

Enfin indien je niet goed weet welke smaak eerst te kiezen dan kun je een proefpakket bestellen of de afvallen met shakes ervaringen pagina raadplegen. Be-Slank biedt echter meer aan dan louter shakes, ook kun je denken aan maaltijdrepen indien je tussendoor toch iets vasts wilt eten.

Ook zijn er speciale koolhydraatarme versies van bijv. pannenkoeken, havermout en noedels. Kortom, afslanken hoeft geen afzien meer te zijn, het kan zelfs leuk en lekker worden.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Be-Slank

Contact

Stuur Be-Slank een bericht

Mijnzzp.nl