BVO Vloeren

BedrijfBVO Vloeren
ProfielDeze pagina is 4047 keer bekeken.
AdresNeerloopweg 30
4814 RS Breda

06 41 944 299
ContactStuur BVO Vloeren een bericht

BVO Vloeren

Profielpagina

BVO Vloeren

Bedrijfsinformatie

Het credo van parketzaak BVO Vloeren zegt het allemaal: zorgvuldig en met smaak uitgekozen houten vloeren zijn een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Onze gehele bedrijfsvoering is er daarom op gericht onze klanten naar de voor hen juiste houten vloeren te begeleiden.

Naast ons uitgebreide assortiment parket en houten vloeren kunt u BVO Vloeren uw parketvloer laten leggen, uw parketvloer laten schuren, of laten renoveren (parketrenovatie)

BVO Vloeren wordt geleid door Bas en Priscilla van Oosterbos: ‘Onze pure passie voor het vak heeft ervoor gezorgd dat BVO Vloeren inmiddels mag bogen op een goede naam als specialist in houten vloeren. Een naam die nog altijd groeiende is. We houden te allen tijde rekening met uw wensen en benadrukken dat u ook individueel een afspraak kunt maken in onze showroom. Wij willen u rustig de tijd geven om u te oriënteren en u een persoonlijke service garanderen.’

Over ons

BVO Vloeren wordt geleid door het ervaren en gedreven echtpaar Bas en Priscilla van Oosterbos. Samen met hun betrokken team realiseren zij de houten vloeren die de visie van ons bedrijf uitdragen: tijdloos mooie vloeren met het gemak van nu, duurzaamheid (in productie en levensduur) en precisie in detail.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van BVO VloerenAfbeelding van BVO VloerenAfbeelding van BVO Vloeren

Contact

Stuur BVO Vloeren een bericht

Mijnzzp.nl