BT Debiteurenbeheer

BedrijfBT Debiteurenbeheer
ProfielDeze pagina is 3002 keer bekeken.
AdresTroelstrastraat 22
6741 XE Lunteren

084-8748637
ContactStuur BT Debiteurenbeheer een bericht

BT Debiteurenbeheer

Profielpagina

BT Debiteurenbeheer

Bedrijfsinformatie

De belangrijkste pijler van elke onderneming is de financiële huishouding. Zolang inkomsten op tijd binnenkomen bent u verzekerd van continuïteit.

Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Betalingen die op zich laten wachten kunnen een grote zorg zijn. Ondertussen heeft u alle aandacht nodig voor uw klanten en uw personeel.

Hoe kunt u overzicht houden over uw financiën zonder dat het te veel tijd en geld kost? BT Debiteurenbeheer neemt u die zorg uit handen.

 Diensten

 Facturatie

Wanneer factureren te veel tijd en energie kost kan BT Debiteurenbeheer de facturatie voor u uit handen nemen. Ook de betalingen handelen we voor u af.

Op de facturen staan de contactgegevens van BT Debiteurenbeheer. Bij vragen over facturen kunnen uw klanten altijd bij BT Debiteurenbeheer terecht. Indien gewenst kunnen de facturen ook op uw eigen briefpapier worden gedrukt.

U kunt er ook voor kiezen een gedeelte van de facturatie uit handen te geven. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van betalingsherinneringen.

Neem vrijblijvend contact op via tel. 084 – 8748637 of via e-mail: info@bt-debiteurenbeheer.nl voor het bespreken van de mogelijkheden.

 Debiteurenbeheer

U wilt dat betalingen op tijd binnenkomen en u wilt tegelijk een goede relatie met uw klanten houden. Dat kan bij BT Debiteurenbeheer.

BT Debiteurenbeheer is gespecialiseerd in het terugdringen van betalingstermijnen. We herinneren uw debiteuren op gezette tijden aan betalingsachterstanden.

Voorop staat dat de relatie met uw klant niet verstoord raakt. We houden dan ook altijd rekening met de wensen die u heeft. Op die manier slagen we er doorgaans in de gemiddelde betalingstermijn sterk terug te dringen.

Debiteurenproces analyseren

Een vordering die niet geïnd kan worden legt een grote druk op een onderneming. Wist u dat bij een oninbare vordering van € 1.000, gerekend met een winstpercentage van 5%, u een extra omzet van € 20.000 moet genereren?

Een situatie als deze is nooit helemaal te voorkomen, maar effectief debiteurenbeheer kan u veel opleveren. Samen met u analyseert BT Debiteurenbeheer het hele debiteurenproces, vanaf het eerste klantcontact tot het moment dat de debiteur zijn factuur heeft betaald.

Krediet- en verhaalsinformatie

Soms heeft u behoefte aan meer informatie over een klant, concurrent of leverancier. U wilt bijvoorbeeld weten hoe de identiteit, financiële situatie of bedrijfsstructuur in elkaar zit.Bij BT Debiteurenbeheer kunt u deze informatie opvragen.

Incasso

Voldoet een klant niet aan zijn verplichtingen en reageert hij ook niet op betalingsherinneringen? Dan kunt u gebruik maken van de incassodiensten van BT Debiteurenbeheer. We werken op basis van no cure, no pay, dus zonder financieel risico voor u.

Neem vrijblijvend contact op via tel. 084 – 8748637 of via e-mail: info@bt-debiteurenbeheer.nl voor het maken van een afspraak

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van BT Debiteurenbeheer

Contact

Volgen op Twitter

Stuur BT Debiteurenbeheer een bericht

Mijnzzp.nl