Aveos BV

BedrijfAveos BV
ProfielDeze pagina is 3482 keer bekeken.
AdresGebr. Hermansstr. 2
6221XM Maastricht

0433508046
ContactStuur Aveos BV een bericht

Aveos BV

Profielpagina

Aveos BV

Bedrijfsinformatie

WIJ ONTWIKKELEN SOFTWARE VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Aveos richt zich op projecten met een technische inslag waarbij de ontwikkeling van software of een combinatie van software en hardware centraal staan.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele iOS Apps en cloud-based systemen waarmee u essentiële bedrijfsprocessen kunt beheersen en borgen. Dit doen wij op kosten-effectieve wijze voor onze opdrachtgevers die specifieke behoeften hebben waar de standaard softwarepakketten niet in voorzien.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring op het gebied van Gaming en ontwikkelen wij kansspelen voor verschillende markten.

Aveos BV is eind 2008 opgericht door dr. ir. Peter van Roosmalen. Voorheen was hij 7 hoofd van een ontwikkelafdeling waarvan veel produkten in Nederland en verschillende Europese markten toonaangevend en leidend zijn.

Aveos levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van ontwikkeling van software op maat, project management en consultancy. Uitgangspunt is een persoonlijke benadering, direkte communicatie en met plezier samenwerken.

Peter van Roosmalen heeft in Delft gestudeerd en is gepromoveerd in de Elektrotechniek bij de vakgroep Informatie en Communicatie Theorie (ICT).

Beroep(en)

Contact

Stuur Aveos BV een bericht

Mijnzzp.nl