AvanceFloors

BedrijfAvanceFloors
ProfielDeze pagina is 867 keer bekeken.
AdresNieuwe Molenheide 20
5482 ZV Schijndel

0735478175
ContactStuur AvanceFloors een bericht

AvanceFloors

Profielpagina

AvanceFloors

Bedrijfsinformatie

De houten vloeren van AvanceFloors zijn van betaalbare topkwaliteit en worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Er wordt pas gestart met de productie als je bestelling bij ons binnen is. Dus je bent er van verzekerd dat je een houten vloer van je dromen krijgt. Wij hebben meerdere verkooppunten door heel Nederland. Check snel onze site voor meer informatie, inspiratie en verkooppunten.

QUALITY FLOORS, TRULY YOURS

De vloeren van AvanceFloors worden stuk voor stuk voor u op maat gemaakt van eersteklas, duurzaam geproduceerd eikenhout. Onze liefde voor het vak garandeert dat u écht maatwerk krijgt tegen een scherpe prijs. Met behulp van ons slimme online keuzeplan Six Simple Steps kiest u de ideale vloer die een leven lang meegaat.

UW LOKALE VAKMENSEN

Het complete productieproces van AvanceFloors hebben we in eigen beheer. Elke dag arriveren nieuwe ladingen vers gezaagd hout dat wij met grote zorg drogen, verlijmen, schuren, profileren en afwerken om u maximale kwaliteit te garanderen. Onze productielijnen zijn kort, wat ons in staat stelt snel te schakelen om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Zo krijgt u een unieke vloer die uw persoonlijkheid optimaal weerspiegelt.

GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD

Een houten vloer; betekent dat niet uren oliën en schoonmaken? In tegendeel! De eikenhouten toplaag van de AvanceFloors vloerdelen is behandeld met een speciale beschermende oliecoating. Dat maakt uw vloer waterafstotend en vlekbestendig. Zoals elke andere vloer blijft een AvanceFloors houten vloer stralend mooi als u deze regelmatig stofzuigt (één of twee keer per week). Daarnaast gebruikt u af en toe een parketreiniger om de vloer schoon te houden. Olie aanbrengen is slechts één keer per jaar nodig. Zo leidt een beetje aandacht tot een leven lang plezier van uw AvanceFloors houten vloer.

Beroep(en)

Contact

Stuur AvanceFloors een bericht

Mijnzzp.nl