Artdelight verlichting

BedrijfArtdelight verlichting
ProfielDeze pagina is 90 keer bekeken.
AdresOranjehof 2
4112 JR Beusichem

0365490623
ContactStuur Artdelight verlichting een bericht

Bedrijfsinformatie

Artdelight is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en unieke verlichtingsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Ons bedrijf maakt gebruik van eigen designers om onze producten zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk te maken. Bij Artdelight richten we ons op het ontwerpen van verlichtingsoplossingen met verschillende vormen, zoals cirkels, vierkanten, driehoeken en organische vormen. Deze diversiteit aan vormen stelt onze klanten in staat om de verlichting aan te passen aan hun specifieke interieur en een unieke en persoonlijke stijl te creëren.

 

Naast vorm spelen kleuren een belangrijke rol bij onze ontwerpen. We bieden verlichtingsopties in verschillende kleuren, variërend van levendige tinten tot meer subtiele nuances die een rustgevende sfeer in de ruimte bevorderen. Het gebruik van kleur stelt onze klanten in staat om de verlichting af te stemmen op de rest van het interieur en een harmonieus geheel te creëren. Textuur is ook een essentieel element in ons ontwerp. We maken gebruik van materialen met verschillende texturen, zoals glas, staal en aluminium, om onze verlichtingsoplossingen te ontwerpen. Door verschillende texturen te combineren, geven we onze lampen een meer tastbare dimensie en dragen we bij aan een gevoel van warmte en comfort in de ruimte.

We maken gebruik van LED-verlichtingstechnologie, die energiezuinig is en een langere levensduur heeft dan traditionele verlichting. Daarnaast bieden we slimme verlichtingsoplossingen die bediend kunnen worden via een mobiele app, waardoor onze klanten de controle hebben over de verlichting in hun ruimte, zelfs wanneer ze niet thuis zijn. Dit verbetert de functionaliteit van onze lampen en maakt het gebruik van verlichting gemakkelijker en efficiënter. Bij Artdelight hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We maken gebruik van recyclebare materialen en werken samen met partners die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Op deze manier bieden we niet alleen esthetisch aantrekkelijke, maar ook functionele verlichting.

Artdelight International is al meer dan 20 jaar actief in de verlichtingsindustrie. Gedurende al die jaren hebben we de nieuwste trends op het gebied van verlichting gevolgd. We hebben een ruim assortiment aan verlichtingsproducten en staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en fantastische service. We hebben een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd met al onze klanten. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld: hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen, spots, plafondlampen, buitenlampen en inbouwspots.

Foto(s)

Afbeelding van Artdelight verlichtingAfbeelding van Artdelight verlichtingAfbeelding van Artdelight verlichting

Contact

Stuur Artdelight verlichting een bericht

Mijnzzp.nl