Architectenbureau Claassens

BedrijfArchitectenbureau Claassens
ProfielDeze pagina is 11 keer bekeken.
AdresMaanlander 14C-4
3824 MP Amersfoort, Netherlands

0650612325
ContactStuur Architectenbureau Claassens een bericht

Bedrijfsinformatie

Bent u op zoek naar een ervaren architect in de regio Gooi & Eemland? Dan zit u goed bij Architectenbureau Claassens.

We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en (historische) architectuur. Naast oog voor architectuur en interieur, hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid. Dat ziet u terug in de manier van bouwen.

Van eerste contact tot en met de uitvoering hanteren we altijd zes fases. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn en komen we niet voor verrassingen te staan. Deze fases zijn:

1. Onderzoek

2. Ontwerp

3. Kosten

4. Vergunning

5. Technisch ontwerp

6. Uitvoering

Onze architect in Bussum is niet alleen bedreven in architecturale theorie, maar beschikt ook over diepgaande praktische kennis voor bouwkundige haalbaarheid.

Hierbij geven we open en eerlijk advies. Als iets niet kan, maken we dat op tijd kenbaar.

Voordat we starten met ontwerpen onderzoeken we de (on)mogelijkheden van de situatie. We bestuderen het bestemmingsplan, de welstandsnota, en een eventuele monumentenverordering.

Drijvende kracht en eigenaar achter Architectenbureau Claassens is Arthur Claassens.

Van jongs af aan is Arthur gefascineerd door beeldende kunst. Als architect combineert hij zijn talent voor vormgeving met zijn belangstelling voor het bouwen met hout en steen. Arthur denkt gemakkelijk buiten de gebaande paden en zoekt voor alledaagse vraagstukken graag creatieve oplossingen. Luisteren en achterhalen wat de klant voor ogen heeft, dient altijd als uitgangspunt bij een ontwerp.

Met kennis van alle facetten binnen het bouwproces zet Arthur moeiteloos een creatief architectonisch concept om in een realistisch ontwerp. Hij maakt in een vroeg stadium van de uitvoering de juiste keuzes om bijzondere projecten te realiseren. En altijd binnen de gestelde financiële en bouwkundige kaders.

Contact

Stuur Architectenbureau Claassens een bericht

Mijnzzp.nl