Allround Painters BV

BedrijfAllround Painters BV
ProfielDeze pagina is 779 keer bekeken.
AdresBloemstraat 7
6851 CR Huissen

06-22488657
ContactStuur Allround Painters BV een bericht
Extra informatieschilderwerken-

Allround Painters BV

Bedrijfsinformatie

Schildersbedrijf Allround Painters

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerken of buitenschilderwerk? Dan zit u goed bij Allround Painters! Wij zijn een schildersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Dat merkt u aan de goede kwaliteit van het schilderwerk dat wij leveren.

Ons jonge schildersbedrijf is ontstaan uit meerdere schilderbedrijven met een goede staat van dienst en jarenlange ervaring. In april 2019 is Allround Painters opgericht en van start gegaan met meer dan 15 zeer ervaren schilders in dienst. Als onze schilders hebben een schildersdiploma en jarenlange ervaring.

Allround Painters heeft veel bedrijven als trouwe klant. Waaronder landelijke winkelketens, plaatselijke retail en horeca en bedrijfspanden. Maar ook particulieren maken graag gebruik van Allround Painters. Bijzondere trots leggen wij in het renoveren en schilderen van monumentale panden.

Waarom kiezen voor Allround Painters?

Allround Painters is een schildersbedrijf met meer dan 15 zeer ervaren schilders. Wij weten wat echt vakmanschap is. De klassieke normen en waarden hanteren wij nog steeds:

Bij Allround Painters vinden we het belangrijk dat wij al onze afspraken nakomen.
Wanneer wij voor u aan het werk zijn gaan wij pas weg als de klus geklaard is.
Wij verzorgen uw schilderwerken met de nieuwste verftechnieken tegen een goede prijs- kwaliteitverhouding.
Daarnaast beschikken wij over goede materialen en werken wij met de kwalitatieve materialen van bijvoorbeeld Sigma en Sikkens.

Beroep(en)

Contact

Stuur Allround Painters BV een bericht

Mijnzzp.nl