Aircooler

BedrijfAircooler
ProfielDeze pagina is 822 keer bekeken.
AdresBoschdijk 232
5612hh Eindhoven
ContactStuur Aircooler een bericht
Extra informatieover-ons

Aircooler

Profielpagina

Aircooler

Bedrijfsinformatie

Dag en leuk dat u op deze pagina kijkt. Graag help ik mijn mede zelfstandigen nog efficienter te werken door hen te helpen met tips tijdens de hete dagen van de zomer. Dat doe ik via mijn site over aircoolers en het delen van trucs en aankoop tips om de steeds warmer wordende zomers dragelijker te maken. Vooral nu veel mensen thuis werken is het straks in de zomer belangrijk een comfortabele omgeving te creeren.

Een goede werkomgeving is essentieel voor goede resultaten. Zorg voor voldoende frisse lucht en verkoeling. In de winter adviseren we een binnentemperatuur van 20 graden om optimaal te kunnen werken.

Wat is een aircooler?

Een aircooler is een lucht koel systeem dat koude lucht de ruimte in blaast waar het apparaat staat. De aircooler vul je met koud water, wanneer je het systeem vervolgens aan zet, zuigt het apparaat de lucht langs dit koude water. Hierdoor wordt de lucht koud en vochtiger teruggeblazen de ruimte in. Dit voel je vervolgens als verkoelend. Veel meer dan bij een ventilator. Het systeem kan een gemiddelde ruimte met een paar graden koeler maken, maar is geen airco.

Hoe werkt een aircooler?

Het systeem zuigt lucht langs een koelelement wat gekoeld wordt door koud water. Doordat de lucht hierdoor vochtiger en kouder wordt, voelt de uitgeblazen lucht van een aircooler koeler aan dan een standaard ventilator of een raampje open in de slaapkamer. Het systeem werkt heel stil en heeft geen slang naar buiten nodig, waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is. Het is daarnaast ook een relatief licht apparaat en kan dus ook eenvoudig naar andere verdiepingen verplaatst worden.

Kijk verder op:

Verkoeling op kantoor
Goed slapen tijdens een hittegolf
Stille ventilatoren voor op kantoor
Mobiele airco voordelen

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Aircooler

Contact

Stuur Aircooler een bericht

Mijnzzp.nl