Adrianne van Dijken Interieuradvies

BedrijfAdrianne van Dijken Interieuradvies
ProfielDeze pagina is 4460 keer bekeken.
AdresHoendiep 97 D3
9718TE Groningen

0628401924
ContactStuur Adrianne van Dijken Interieuradvies een bericht

Bedrijfsinformatie

Een fijne plek om te wonen, werken en leven valt of staat bij een aantrekkelijke sfeer en een praktische inrichting. Door in de huid van mijn opdrachtgevers te kruipen zorg ik voor een interieuradvies waarmee het huis of de werkplek een plaats wordt waarin zij zich thuis voelen.

De indeling van de ruimte, meubels, kleuren, verlichting en accessoires komen samen in het interieuradvies! Geen losstaande ideeën, maar een samenhangend geheel. Met creativiteit, enthousiasme en betrokkenheid help ik u te komen tot uw ideale interieur! Zie voor mijn portfolio, werkwijze en diensten: www.adriannevandijken.nl 

Een interieur waarin je tot rust komt

Laat je een nieuwe woning bouwen of ben je van plan je huis te verbouwen of te renoveren? Vind je de binnenkant van een woning net zo belangrijk als de buitenkant? En wil je een interieur waarin je volledig tot rust komt?

Studio Adrianne van Dijken ontwerpt voor jou een functioneel, stijlvol en tijdloos interieur.

Interieurontwerp

Studio Adrianne van Dijken helpt met de inrichting van jouw woning door een compleet interieurontwerp te maken.

Het resultaat?

Een fijne plek om te wonen met een tijdloze basis en een weldoordachte indeling waarin er voor alles en iedereen in huis een eigen plekje is. Een sfeervol interieur op maat dat klopt tot in detail.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Adrianne van Dijken InterieuradviesAfbeelding van Adrianne van Dijken InterieuradviesAfbeelding van Adrianne van Dijken Interieuradvies

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Adrianne van Dijken Interieuradvies een bericht

Mijnzzp.nl