ATEXcertificaat

BedrijfATEXcertificaat
ProfielDeze pagina is 1357 keer bekeken.
AdresPostbus 137
7300 AC Apeldoorn

070-2045102
ContactStuur ATEXcertificaat een bericht

ATEXcertificaat

Profielpagina

ATEXcertificaat

Bedrijfsinformatie

ATEXcertificaat.nl heeft als doel u te ontzorgen en voor uw werknemers tegen een scherp tarief een ATEX cursus te organiseren, en maakt enkel gebruik van ervaren en professionele trainers en het meest actuele ATEX lesmateriaal. In onze ATEX cursussen leren de cursisten de risico’s van explosies herkennen en leren ze hoe ze veilig kunnen werken in ATEX zones. 

ATEXcertificaat.nl is een label van Kiwa Education, zij verzorgen al ruim 40 jaar diverse uiteenlopende cursussen en trainingen. 

WAT IS ATEX?

ATEX staat voor alles wat met explosieveiligheid te maken heeft. Binnen de Europese Unie zijn twee ATEX richtlijnen opgezet. De ATEX richtlijn 153 schrijft voor dat werkgevers maatregelen dienen te nemen zodat werknemers veilig kunnen werken in gebieden met explosiegevaar. Een van deze maatregelen is dat medewerkers de juiste kennis over explosieveiligheid beheersen.

HET BELANG VAN EXPLOSIEVEILIGHEID

In de branches waar met brandbare stoffen wordt gewerkt, bestaat er een explosiegevaar. Het menselijk leed en de schade aan installaties veroorzaak door explosies kan enorm zijn. Daarom is het uitermate belangrijk om de kans op een explosie te minimaliseren.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van ATEXcertificaat

Contact

Volgen op Twitter

Stuur ATEXcertificaat een bericht

Mijnzzp.nl