101BHV.nl

Bedrijf101BHV.nl
ProfielDeze pagina is 1116 keer bekeken.
AdresFivelpoort 10D
9902 SR Appingedam

085-7920131
ContactStuur 101BHV.nl een bericht

101BHV.nl

Profielpagina

101BHV.nl

Bedrijfsinformatie

Bedrijfshulpverlening voor uw praktijk
BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is volgens de Arbo-wet verplicht te zorgen voor een goede bedrijfshulpverlening. Medewerkers volgen een BHV cursus en leren een beginnende brand blussen, eerste hulp verlenen en een gebouw te evacueren. BHV’ers zijn onmisbaar en kunnen het verschil maken tijdens een calamiteit. Belangrijk voor het waarborgen van de veiligheid van uw medewerkers, patiënten en eventuele bezoekers van de praktijk.

101BHV.nl is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2015 in de categorie Arbo & Veiligheid - kleine opleider. De verkiezing wordt gebaseerd op ervaringen van klanten en deelnemers. 101BHV.nl werd beoordeeld met een 9,2. 

BHV cursus in 1 dag
101BHV.nl heeft als missie om Nederland elke dag een beetje veiliger te maken. Dit doen wij door het geven van BHV cursussen die begrijpelijk voor iedereen zijn. Geen ingewikkelde termen maar praktijkgerichte cursus naar ‘dagelijks gebruik’. Daarom is het mogelijk om het in 1 dag te houden. Dit bespaart tijd en geld.

BHV cursusLocaties door heel NederlandWij geven BHV cursussen op meer dan 20+ locaties. Daardoor is er altijd een BHV cursus in de buurt te volgen zodat je niet lang hoeft te reizen. 101BHV.nl hanteert geen minum aantal personen voor een inschrijving. Je kan al met 1 persoon deelnemen! Populaire locaties zijn;

BHV Rotterdam

BHV Amsterdam

BHV Almere

BHV in company
Vanaf 6 personen is het mogelijk dat wij bij jullie op locatie komen om een een BHV cursus te geven. Een groot voordeel is dat er tijdens de cursus ingespeeld kan worden op de aanwezige risico’s in het gebouw. Wij maken hiervoor graag een offerte.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur 101BHV.nl een bericht

Mijnzzp.nl