Team Mijnzzp

dinsdag 23 mei tot en met donderdag 25 mei

Meer informatie over Maritime Industry Gorinchem.
Meer info

Wat gaat er gebeuren?

  • dinsdag 23 mei tot en met donderdag 25 mei
  • Maritime Industry Gorinchem

Tijdens Maritime Industry worden interessante kennissessies en workshops gegeven. Welke thema’s zijn actueel in de maritieme wereld en hoe kunt u daar in de praktijk op inspelen? Met 11.000 bezoekende professionals en jaarlijks 450 exposanten is Maritime Industry een begrip in de Benelux.

DE TRANSFORMATIE VAN DE BINNENVAART

De toekomst van de binnenvaart staat centraal tijdens Maritime Industry 2023. Er zijn een hoop vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche. Maritime Industry speelt daar op in met o.a. een kennistheater waarin de actualiteiten zoals digitalisering, nieuwe emissie eisen en de modal shift worden behandeld. 

HET ROER GAAT OM

Niet alleen de begane grond ademt de toekomst. Wij presenteren namelijk met trots dit jaar de geheel vernieuwde beursvloer Next Level. Op Next Level vindt u alles over de toekomst van de binnenvaart met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector. Ook vindt u hier het kennistheater wat bomvol inspiratie staat en u antwoord geeft op de vragen die u in de praktijk bezighouden. Geniet op Next Level ook van een uitzonderlijke horeca ervaring dankzij een foodcourt waar de lekkerste hapjes te verkrijgen zijn.

Branches

Deze activiteit is geplaatst in de volgende branches.

Mijnzzp.nl