Avatar van een anonieme gebruiker

Matrascleaner Nijenhuis, matras reinigen op locatie!

Wij reinigen je matras droog, aan huis en de matrassen zijn direct te beslapen. Betaalbaar schoonmaken van je matras zonder voorrijkosten. Naast de inwendige matrasreiniging verwijderen wij ook alle organische vlekken zoals transpiratie vlekken, urinevlekken en bloedvlekken uit alle soorten matrassen.

 

 

Onze medewerkers reinigen aan huis, op de boot, in de caravan, de camper of het vakantiehuis. Het matras krijgt een reiniging aan beide zijden en het matras hoeft niet verplaatst te worden.

MatrasCleaner Nijenhuis (dealer MatrasCleaner) is voor particulieren en zakelijke klanten in de provincies Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Zoals in de steden Assen, Beilen, Borger, Coevorden, Drachten, Emmeloord, Emmen, Groningen, Hardenberg, Haren, Heerenveen, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Ommen, Oosterwolde, Raalte, Staphorst, Steenwijk, Wolvega en Zwolle zonder parkeertoeslagen of voorrijkosten.

 

 

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl