Sportscholen Milon Cirkel

Advertentie Categorie Diensten - Branche Sport en bewegen - Beroep Sportinstructeur

Avatar van een anonieme gebruiker

Sportscholen Milon Cirkel

Health Me biedt het innovatieve milon cirkel trainingsconcept in 5 locaties in Leidschendam, Scheveningen, Naaldwijk, Delfgauw en Wateringse Veld in Den Haag. Dit unieke trainingssysteem biedt een efficiënte en effectieve workout, waarbij je in slechts 20 minuten het equivalent haalt van een uur traditionele training. Bovendien is het volledig aangepast aan jouw persoonlijke fitnessniveau en doelen. Word lid van Health Me en ontdek de voordelen van het milon cirkel trainingsconcept vandaag nog! Bekijk hier de sportschool in Naaldwijk, de sportschool in Deflgauw, de sportschool in Leidschendam, de sportschool in Wateringse Veld & de sportschool in Scheveningen.

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl