Carhost.nl Autobemiddeling

Advertentie Categorie Diensten - Branche Autobranche en Rijles - Beroep Autohandelaar

Avatar van een anonieme gebruiker

Carhost.nl Autobemiddeling

Autobemiddeling

Carhost autobemiddeling is opgestart door mensen uit de automotive branche. We merkten, dat veel mensen niet goed weten welke auto het meest voldoet aan de wensen en er altijd twijfels ontstaan wat betreft de technische staat van de auto. Voorheen was het heel makkelijk om tijdens een proefrit even naar een anwb-punt te gaan en je auto technisch te laten keuren. Dit is tegenwoordig niet meer mogelijk en zul je het zelf moeten regelen of tot koop overgaan zonder volledige informatie over de auto.

Auto aankoopkeuring

Carhost wil je wel die zekerheid over je beoogde auto geven; te beginnen met een professionele aankoopkeuring . De techniek is ver vooruit gegaan en complexer geworden. De elektronica is voornaamste reden van de hoge kosten. Onze expertise in elektronica, onze verkoopervaring en onze passie voor het vak zetten wij in voor het aankopen van je nieuwe occasion of als je alleen een aankoopkeuring wilt. Wij hebben dan ook de nieuwste uitleesapparatuur en u krijgt een compleet verslag van de technische staat van de auto. Dit doen we op locatie.

Bekijk onze website op: https://www.carhost.nl/

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl