Gezocht: Allround automonteur

Advertentie Categorie Diensten - Branche Autobranche en Rijles - Beroep Automonteur

Avatar van Ed

Gezocht: Allround automonteur

Het universele Autobedrijf Ed van Schie in Mijdrecht is al 45 jaar het adres voor reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's en bedrijfswagens. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Allround automonteur

Takenpakket:
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig, snel en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle merken personenauto's en bedrijfswagens. Bovendien voer je APK-keuringen uit en sta je de klanten te woord.

Functie-eisen:
Je beschikt over enkele jaren ervaring als automonteur, bent in het bezit van een APK II diploma en beschikt over kennis van meerdere merken. Je kunt goed communiceren en bent stressbestendig, gedreven en klantvriendelijk. Tenslotte ben je iemand die oplossingsgericht te werk gaat.

Wij bieden:
Een zelfstandige en zeer gevarieerde functie binnen een klein en gezellig familiebedrijf. Het gaat om een functie met veel vrijheid en korte lijnen, waarin je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen.

 

Heb je belangstelling?
Mail je motivatiebrief met CV naar info@edvanschie.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0297-593 431. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Autobedrijf Ed van Schie – Oosterlandweg 29a – 3641 PV Mijdrecht
Tel. 0297-593 431 – www.edvanschie.nl

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl