Team Mijnzzp

Taart

Wij zijn de website mijnzzp in oktober 2008 beginnen te bouwen. Wat startte met één lid op de eerste dag is binnen één jaar uitgegroeid naar 300 leden. Wij bouwen de website nog steeds als hobby en stoppen er veel van onze vrije tijd in. Dit doen wij omdat wij het gewoon leuk vinden.

De eerste leden hebben ons erg geholpen met het testen van de website. Wij zijn nog steeds iedere dag bezig om de website beter en duidelijker te maken. De website zal nooit af zijn.

Wij zijn op het moment erg druk met het duidelijker maken van onze site en de functionaliteit te verbeteren. Wij lopen op het moment nog steeds tegen kleine foutjes aan op onze website, maar het worden er steeds minder.

Hoe krijgen wij op onze website de leden aan het netwerken

Ons doel van de website mijnzzp is in het kort dat mensen reclame kunnen maken en elkaars diensten gaan gebruiken. Ook kunt u op onze website advertenties plaatsen.

Wij willen dan ook graag weten van u als bezoeker van onze website, wat wij kunnen verbeteren aan onze website zodat u vaker op onze website komt kijken en er ook echt opdrachten uit krijgt.

Wij vragen dus kortom om uw hulp, door uw ideeën aan ons te mailen.

Wij hopen dat we snel naar de duizend leden gaan, u kunt ons hier mee helpen door eens een berichtje te zenden naar uw netwerk en onze website te tippen. Wij zouden dit erg waarderen.

Ook kunt u ons helpen door een link op uw website te zetten naar ons.

Mijnzzp.nl