Team Mijnzzp

Werkplaats

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van e-Boekhouden.nl hun online boekhouding koppelen aan een zakelijke rekening van Knab. Knab is de vierde bank waarmee e-Boekhouden.nl een volautomatische bankkoppeling realiseert, na ABN AMRO, Rabobank en ING.Logo e-Boekhouden.nl

Nu geactiveerd, heel 2016 gratis

De bankkoppeling levert gebruikers van e-Boekhouden.nl met een zakelijke rekening van Knab veel tijdwinst op. Daarnaast is de online administratie altijd up-to-date. Als de koppeling voor 1 juli wordt geactiveerd, is deze heel 2016 gratis. Vanaf 2017 betalen klanten € 1,50 per maand. Deze kosten worden door Knab in rekening gebracht.

De boekhouding nog verder geautomatiseerd

Met de bankkoppeling tussen e-Boekhouden.nl en Knab wordt de boekhouding nog verder geautomatiseerd. Handmatig importeren of invoeren van banktransacties is niet meer nodig. Alle bij- en afschrijvingen van de zakelijke rekening worden automatisch verwerkt in de online boekhouding.

Direct online geregeld Logo Knab

De koppeling is binnen enkele minuten geregeld. Klanten van Knab melden zich eenvoudig aan via de knop 'Boekhoudpakket koppelen' in het menu.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met e-Boekhouden.nl.

Mijnzzp.nl