Avatar van Team Mijnzzp

E boekhouding

e-Boekhouden.nl snijdt fors in haar tarieven. Vanaf 10 november 2015 is boekhouden voor startende ondernemers volledig gratis, zonder beperkingen of invoerlimieten.

Voor startende ondernemers is het niet op orde hebben van de boekhouding een van de grootste valkuilen. Gebrek aan kennis en de kosten van een boekhoudpakket zijn de meest gehoorde oorzaken. Doordat inkomsten voor starters nog laag zijn, is er eenvoudigweg geen budget voor professionele boekhoudsoftware.

e-Boekhouden.nl lost dit probleem op. Startende ondernemers maken gedurende hun eerste ondernemersjaar kosteloos gebruik van alle mogelijkheden van e-Boekhouden.nl. Zo houden starters continu zicht op de financiële situatie en kunnen zij direct anticiperen bij problemen. Bovendien biedt e-Boekhouden.nl starters een gratis cursus boekhouden aan, om zo de kans op succes te maximaliseren.

Addertjes? Die zijn er niet. Ondernemers die net een bedrijf zijn gestart, gaan met e-Boekhouden.nl geen langdurige verplichting aan. Het gratis account voor startende ondernemers loopt automatisch af en wordt uitsluitend op initiatief van de ondernemer verlengd.

Achtergrond

e-Boekhouden.nl is een online boekhoudpakket en bestaat sinds 2002. Naast basisfuncties die in ieder boekhoudpakket terug te vinden zijn, biedt e-Boekhouden.nl ook geavanceerde functies zoals automatische bankkoppelingen, Scan&Herken en Mail&Herken, koppelingen met webshops, rapportagesoftware etc. 

Mijnzzp.nl