Team Mijnzzp

ActionCOACH

In een dynamische zet om ondernemers in Flevoland te transformeren, heeft ActionCOACH, het bedrijf gespecialiseerd in business coaching, de opening van haar nieuwste kantoor in de regio aangekondigd. Dit nieuwe hoofdstuk, onder de bezielende leiding van Wibo van der Meulen Kunée, streeft ernaar om ondernemers weer in hun kracht te zetten, hen te helpen bij het nastreven van groei en meer persoonlijke tijd te creëren.

"In de laatste jaren heb ik veel ondernemers gezien en gesproken die na een explosieve groei of een overname vaak de energie kwijt zijn geraakt in de dagelijkse sleur van het ondernemerschap. Voor mij was dat een reden het roer om te gooien en andere ondernemers te helpen. Enerzijds om hun energie weer terug te vinden en anderzijds te zorgen dat ze weer geloven in de droom van toen ze ooit startten met hun onderneming", vertelt Wibo Kunée.

Er liggen voor Kunée nog andere redenen aan ten grondslag: "Mijn eigen ervaring met business coaching, gecombineerd met de behoefte aan continue begeleiding, heeft geleid tot deze stap om andere ondernemers te helpen hun energie en passie terug te vinden". Kunée kiest voor de formule ActionCOACH omdat "zij zich richten op alle vlakken van de onderneming, iets wat ik miste bij andere coachingbedrijven".

ActionCOACH Nederland is enorm verheugd met de opening: "Wij zien in Flevoland een reservoir van onaangeboord potentieel", vertelt Janine Lie-A-Kwie, Regional Partner van ActionCOACH Nederland & Vlaanderen. "Bij ActionCOACH geloven wij dat elk bedrijf, met de juiste begeleiding en tools, een bedrijf kan worden dat zonder de constante betrokkenheid van de eigenaar succesvol draait. Dat is de vrijheid die wij ondernemers beloven - en nu is Flevoland aan de beurt."

Met bijna 1.000 coaches in meer dan 80 landen heeft ActionCOACH al drie decennia lang een onuitwisbare impact gemaakt op de ontwikkeling en groei van het MKB wereldwijd. De organisatie onderscheidt zich door haar resultaatgerichte aanpak en een diepgewortelde passie voor ondernemerssucces. Elke coach binnen de organisatie is intensief getraind in het ActionCOACH systeem, een bewezen set van tools, methodologieën en systemen die al tienduizenden bedrijven over de hele wereld naar hogere niveaus van succes hebben geleid.

Het nieuwe kantoor in Flevoland, officieel actief sinds 1 februari jongstleden, markeert een significante mijlpaal in de missie van ActionCOACH om lokale bedrijven te voorzien van gepersonaliseerde coachingstrajecten. Deze trajecten zijn gericht op het verhogen van de winst, het optimaliseren van de tijd van de ondernemer en het bouwen van een sterker, zelfstandig team. De unieke 17 weken - 7 punten garantie op resultaten onderstreept de toewijding van ActionCOACH aan het tastbare succes van haar cliënten.

Mijnzzp.nl