Team Mijnzzp

Mensen op straat

Google gaat vanaf 21 april mobielvriendelijke sites hoger in de zoekresultaten zetten. De impact zal groter zijn dan bij Panda of Pinguin, de vorige updates van Google. Google gaat namelijk de algoritme aanpassen voor mobielvriendelijke zoekmachines.

De maatregel zal volgens het bedrijf een ‘grote impact’ hebben. Het label ‘mobiel vriendelijk’, dat eind vorig jaar bij een aantal mensen getest werd, wordt dan een belangrijke factor voor het ranking signaal.

Zineb Ait Bahajji van het Google Webmaster Trends team kondigde aan dat deze update van Google’s algoritme “significante impact” zou gaan hebben. Bij de Penguin update werd 4% van de websites getroffen, bij Panda zo’n 12%. De verwachting nu is dat 50% van de websites aanzienlijk minder traffic zullen krijgen.

In het verleden keken Google-algoritmen vooral naar de zichtbaarheid van mobiele sites, maar nu is mobiel een voorwaarde voor een hogere ranking. De oplossing voor een groot aantal websites is een speciale mobiele versie. Hiermee kan tegelijkertijd ingespeeld worden op het verschillende mobiele gedrag van de websitebezoekers. Snel die informatie die je mobiel zoekt, via duidelijke knoppen zonder in/uitzoomen.

goMobi biedt een betaalbare oplossing voor een speciale mobiele website. Inclusief vele standaard opties zoals locatie, bel me, formulieren en webshop. Sitebouwers, ontwerpers, providers, zoekmachinespecialisten, reclame-bureaus en iedereen die direct aan de slag wil met het verkopen van mobiele websites biedt goMobi de kans om White Label Reseller te worden. Eigenaren van websites kunnen via een van de goMobi-partners een 30-dagen gratis testaccount aanvragen.

Achtergrondinformatie goMobi

goMobi is een innovatief systeem speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote bedrijven om het meeste uit de mobiele revolutie te kunnen halen. Vooruitstrevend in ontwerp en toch eenvoudig te gebruiken, zorgt goMobi er voor dat bijna iedereen een gebruikersvriendelijke mobiele website van hoge kwaliteit binnen enkele minuten kan maken.

De mobiele website van goMobi werkt door het combineren van traditionele content management systemen met de snelheid en de simpliciteit van het bouwen van een mobiele website.  Dit zorgt voor mobielvriendelijke websites, die op alle mobiele mobiele platformen werken en ontwikkeld zijn tegen een bedrag dat bijna voor iedereen betaalbaar is.

In 2013 werd goMobi verkozen tot winnaar van de ‘Best Mobile Website Creator’ categorie door About.com met 91% van de stemmen. De About.com Reader’s Choice Awards is een jaarlijkse wedstrijd die de beste diensten en producten in verschillende sectoren herkent. Het gebruiksgemak en de mogelijkheid om zowel grote en kleine bedrijven te helpen met het creëren van mobiele websites werd vooral genoemd als reden.

goMobi is een product van dotMobi, een wereldspeler in de ontwikkeling van mobiele diensten en systemen voor  externe bedrijven.

Als dochteronderneming van Afilias Limited is dotMobi opgericht door 14 toonaangevende bedrijven waaronder Ericsson, Google, GSM Association, Hutchison 3, Microsoft, Nokia, Orascom Telecom, Samsung Electronics, Syniverse, T-Mobile, Telefónica Móviles, Telecom Italia, Visa en Vodafone.

Mijnzzp.nl