Team Mijnzzp

Young Business Award

Assen – Op dinsdag 2 mei gaat de race verder om de derde en vierde finale-ticket van de Young Business Award (YBA2017) verder in theater De Tamboer. De startups Parkeagle en Jake Food wisten zichzelf tijdens de eerste halve-finale al te plaatsen voor de laatste ronde van de startupcompetitie. De winnaar van de ‘Young Business Award 2017’ ontvangt dinsdag 6 juni de kristallen award inclusief een prijzenpot van 12.500 euro.

Presentator Tom Coronel (bekend van de Dakar) presenteert in theater De Tamber de tweede halve-finale van de Young Business Award 2017. Hier proberen de zes starutps: 'Watermelon Messenger, Inkless, Media Distillery, plugify, CC Diagnostics en Storage Share' één van de twee finale-tickets te bemachtigen. “Tijdens elke halve-finale hebben de startups slechts 60 seconden de tijd om hun bedrijf te pitchen. Hierin moeten ze zowel het publiek als de jury zien te overtuigen van hun plannen”, aldus Niels Palmers. De twee beste startups ontvangen een finale-ticket en krijgen tijdens de Young Business Award finale in Emmen (op dinsdag 6 juni) de kans om te pitchen voor Jort Kelder en Constantijn van Oranje.

Sprout en NoordZ wildcard

De vijfde finalist van de startupcompetitie wordt door de community van de Young Business Award zelf gekozen middels een wildcard (uit alle semifinalisten). Hierop kan iedereen (online) via Sprout ( onderstaande link) stemmen op zijn of haar halve-finalist naar voorkeur. De winnaar van de wildcard wordt medio 16 mei bekend gemaakt en ontvant de laatste (vijfde) finale ticket.

Bezoek 2 mei de halve-finale in Hoogeveen

Het bezoeken van de tweede en laatste halve-finale van de Young Business Award 2017 is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Op dinsdag 2 mei kunt u zichzelf laten uitdagen door de meest innovatieve startups van Nederland. Aanmelden als bezoeker voor de halve-finale van de Young Business Award in Hoogeveen kan binnen één minuut via de onderstaande link!

Young Business Award

Mijnzzp.nl