Team Mijnzzp

Succes met e-commerce

Prachtig nieuws vandaag! Met ons platform Succes met e-commerce zijn we genomineerd voor een Computable Award

Computable reikt jaarlijks meerdere awards uit aan ICT-startups, projecten, sociale innovaties en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De awards worden algemeen beschouwd als de belangrijkste IT/ICT-prijzen van Nederland. Marc de Groot, de ondernemer achter DGOC E-Commerce Marketing, is blij met de nominatie. "De nominatie van ‘Succes met e-commerce’ voor de Computable Awards voelt als een beloning voor alle effort die wij in de afgelopen jaren met heel het team hebben gestoken in het opbouwen van dit platform."

Van boek naar platform

‘Succes met e-commerce’ begon in 2014 als boek, waarna het in 2018 meer vorm kreeg met een platform. Inmiddels kent het platform voor webwinkel marketing meer dan 600 leden. In de online community deelt DGOC volgens de website meer dan twintig jaar aan ervaring in e-commerce met klanten. Dit gebeurt via 8 videotrainingen met meer dan 100 video’s en documenten, die continu worden bijgehouden en aangevuld. Ook kan er onderling kennis worden uitgewisseld. Zo hoeven de klanten zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden. In 2021 verschijnt er maandelijks een nieuwe of geactualiseerde training.

Gericht op verhogen online omzet

Eén van de klanten beschrijft in een review wat de community voor hem betekent: "No-nonsens en kennis van online marketing, gericht op het verhogen van de omzet." Volgens de Groot is dat de bestaansreden van het platform. "Ik waardeer de aandacht die Computable met de awards schenkt aan succesvolle initiatieven van digitale IT/ICT-bureaus. Ik hoop dat de passie van het team van DGOC de jury en lezers van Computable overtuigt te stemmen op ‘Succes met e-commerce’. Wij wachten in spanning af!"

Over de Computable Awards

De Computable Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt. Het vakblad zet startups, projecten, sociale innovaties en personen in het zonnetje die zich volgens een onafhankelijke vakjury en de lezers van Computable in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Er zijn prijzen in twee hoofdcategorieën: aanbieders en projecten. Deze hoofdcategorieën zijn verdeeld in project-categorieën, waaronder dus Digital & E-commerce. Bedrijven en personen kunnen hun projecten of innovaties aanmelden, waarna een deskundige jury deze beoordeelt en de lijst van genomineerden samenstelt. Vervolgens kunnen de lezers van Computable hun stem uitbrengen. Deze stemmen bepalen voor 50 procent wie er wint. De andere helft wordt bepaald door de jury. De awards worden op 2 november 2021 in Utrecht uitgereikt.

Mijnzzp.nl