Team Mijnzzp

Bureau

‘s Werelds snelste Type C portable SSD’s: krachtig en robuust

Portable SSD product shot_HRCOMPUTEX 2015 — TAIPEI, Taiwan – 3 juni 2015 – SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), wereldwijd marktleider op het gebied van flash opslag, betreedt vanaf vandaag de portable SSD markt met een reeks high-performance drives waaronder de SanDisk Extreme® 900 Portable SSD’s. ‘s Werelds snelste Type C portable SSD’s; en de SanDisk Extreme 500 Portable SSD’s, nieuwe, robuuste pocket-size drives. De SanDisk Extreme 900 drives zijn tot wel 9 keer sneller dan een portable hard drive1, de SanDisk Extreme 500 drives zijn tot 4 keer sneller dan portable hard drives1. Deze krachtige oplossingen zijn ideaal voor fotografen, videobewerkers, creatieve professionals en tech liefhebbers die geregeld gigantische files op hoge snelheid willen overzetten. De nieuwe producten vereenvoudigen werkprocessen en besparen tijd, zowel thuis, onderweg als op kantoor.

“Als bekende speler in oplossingen voor professionele fotografen en filmprofessionals hebben we deze revolutionaire producten ontworpen om onze klanten hogere snelheden en capaciteiten te bieden die voldoen aan de sterk groeiende vraag naar content van zeer hoge kwaliteit”, aldus Dinesh Bahal, vice president, product marketing, SanDisk. “Voor zowel amateurs als professionele fotografen zijn deze niveaus van draagbaarheid, snelheid en capaciteit ongekend. Wij geloven dat dit de manier waarop mensen videocontent van zeer hoge kwaliteit produceren zal veranderen, doordat ze tijd en geld besparen.”

‘s Werelds best presterende Portable SSD

De SanDisk Extreme 900 Portable SSD’s zijn gebouwd voor optimale prestaties en capaciteit (tot 1.92TB*). De nieuwe drives halen transfersnelheden tot wel 9 keer sneller dan een hard drive1. Dit biedt gebruikers een aanzienlijk voordeel bij het werken met 4K video en hoge kwaliteit foto’s.

Dankzij een compacte en stootvaste aluminium behuizing kunnen professionele gebruikers de SanDisk Extreme 900 Portable SSD overal mee naartoe nemen. Dit maakt het mogelijk een volledig digitaal portfolio mee te nemen en binnen seconden te delen. Met snelheden tot 850MB/s** reduceert de SanDisk Extreme 900 Portable SSD transfertijden ingrijpend, waardoor gebruikers vrijwel direct aan de slag kunnen met grote bestanden. Deze nieuwe drives worden geleverd met zowel USB Type-C als Type-A kabels om optimale flexibiliteit te bieden wanneer er op verschillende systemen wordt gewerkt.

Klein maar krachtig

De SanDisk Extreme 500 Portable SSD is ongeveer de helft kleiner dan een smartphone maar is tot 4 keer sneller dan een mobiele hard drive1. Met de nieuwe pocket-size drive kunnen gebruikers video’s en foto’s met snelheden tot wel 415MB/s** overzetten. Met een capaciteit tot 480GB* is deze lichtgewicht en duurzame drive een krachtige oplossing voor iedereen die een snelle en betrouwbare mobiele storage-oplossing zoekt. De SanDisk Extreme 500 Portable SSD’s zijn afgewerkt in zwart met een rubberen bumper en metalen bevestigingsring.

"We filmen nu soms met twaalf 4K camera’s tegelijk. Op de set hebben we de meest betrouwbare technologie nodig voor het opslaan en overzetten van enorme bestanden. Op locatie telt elke minuut, met deze nieuwe bloedsnelle portable SSD’s van SanDisk ben ik minder tijd kwijt met het wachten op datatransfers en kan ik meer tijd besteden aan het creatieve proces”, aldus Sam Nicholson, CEO van Stargate Studios en lid van de American Society of Cinematographers.

Professionele fotografen en videoprofessionals wereldwijd wenden zich tot SanDisk voor de laatste ontwikkelingen. Deze nieuwe portable SSD’s zijn ontworpen om de meest ruige locaties te doorstaan dankzij het gebruik van materialen die temperatuur- en schokbestendig zijn2. De SanDisk Extreme Portable SSD’s zijn uitgerust met SanDisk SecureAccess™ software met 128-bit encryptie voor optimale beveiliging van bestanden. 

Prijzen en beschikbaarheid

De SanDisk Extreme 500 Portable SSD’s is wereldwijd beschikbaar met capaciteiten van 120GB, 240GB en 480GB, adviesprijzen zijn $99.99, $149.99 en $239.99. De SanDisk Extreme 900 SSD’s is wereldwijd beschikbaar met capaciteiten van 480GB, 960GB en 1.92TB. De adviesprijzen zijn respectievelijk $399.99, $599.99 en $999.99. De genoemde SSD devices worden geleverd met drie jaar garantie.

Mijnzzp.nl