Team Mijnzzp

Swis

Tijdens de uitreiking van de Splash Awards 2017 op 15 juni is SWIS, full service internetbureau uit Leiden, in de prijzen gevallen. In de categorie Publishing / Media heeft SWIS met de Drupal website van hieropgewekt.nl de eerste prijs gewonnen en hiervoor een Splash Award in ontvangst mogen nemen. SWIS viel daarnaast nogmaals in de prijzen, want met de website hierverwarmt.nl werd de tweede prijs behaald. Deze website van de stichting HIER klimaatbureau, over wonen zonder aardgas, won The Runner Up prijs in de categorie non-profit.

Splash Awards

Stichting Drupal Nederland beloont jaarlijks de beste Drupal websites en community bijdragen uit de Benelux met de Drupal Splash Awards. Tijdens de Splash Awards op 15 juni, dat plaatsvond in Citysense te Utrecht, is SWIS in de prijzen gevallen.

HIER opgewekt

HIER opgewekt is het kennisplatform voor lokale duurzame energie-initiatieven en iedereen die daar interesse in heeft. Het platform biedt inspiratie, informatie, kennis en sparringpartners.

De vakjury die bestond uit Robert Douglas, Vice President bij Platform.sh, Jeffrey A. McGuire, Open Source Evangelist bij Acquia, Annemieke Deering, directeur Dutch Digital Agencies en Jack de Graaff, oprichter van Mensch creative agency was unaniem over de keuze voor SWIS in de categorie Publishing / Media. De website hieropgewekt.nl nodigt uit om je in de content onder te dompelen. De inhoud is snel en eenvoudig te vinden door de duidelijke site structuur, slimme meta tags en de uitstekende zoekfunctie. Naast een schitterende Award is vooral de erkenning van de vakjury een bekroning op het werk van SWIS.

In de categorie non-profit viel SWIS in de prijzen met The Runner Up prijs voor de website HIER verwarmt. Deze website informeert burgers op het gebied van de energietransitie naar gasvrij wonen in hun eigen woonwijk. De erkenning van de vakjury bewijst dat SWIS erin is geslaagd om deze vaak ingewikkelde materie toegankelijk en overzichtelijk aan te bieden op de website van HIER Verwarmt.

Drupal 8

SWIS maakt sinds 2014 gebruik van Drupal. Drupal is een van de grootste open source content management systemen in de wereld. Drupal 8 is veilig, gebruikersvriendelijk en ontwikkeld met de modernste technieken.

SWIS heeft ruime ervaring met dit Drupal 8: Zo heeft SWIS onder andere ook de websites van ArboNed, Stichting AAP en de Nationale Ombudsman met Drupal 8 gemaakt.

Over SWIS

SWIS is een full service internetbureau uit Leiden en maakt online mogelijk sinds 1999. Het internetbureau helpt klanten online succesvol te worden en te blijven. De organisatie telt 30 gedreven professionals met een passie voor online. Vanuit de Leidse binnenstad worden alle ideeën vertaalt naar een nuchtere oplossing voor web en mobiel. En op het gebied van online marketing worden de klanten blijvend ondersteund.

SWIS winnaar Splash Awards

Mijnzzp.nl