Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Als eerste bank in Nederland introduceert RegioBank met haar nieuwe ZZP Rekening ‘bankieren met bundels’. Rekeninghouders kiezen van tevoren hoeveel transacties zij jaarlijks op hun ZZP Rekening zullen doen. Valt het aantal transacties hoger uit, dan kunnen ze tegen een vast bedrag bundels bij kopen. Niet gebruikte transacties gaan mee naar het volgende jaar.

Met een ZZP Rekening bankieren zelfstandigen zonder personeel vanaf een vast bedrag van € 6,25 per maand, inclusief internetbankieren. Daarbij ontvangen zij een Wereldpas met chipknip. Alle transacties bij geld- en betaalautomaten zijn gratis en de eerste 1.000 transacties via internetbankieren inbegrepen. Valt het daadwerkelijk aantal transacties hoger uit, dan kan de rekeninghouder eenvoudig een bundel bijkopen. Valt het aantal transacties lager uit, dan gaan de overgebleven transacties mee naar de volgende periode.

Ieder jaar starten er weer nieuwe zelfstandigen zonder personeel en het totale aantal zzp’ers groeit nog steeds.”, aldus Hans van den Bor, directielid RegioBank “Als je begint, weet je niet hoe succesvol je zal zijn en weet je dus ook niet hoeveel transacties je in een jaar zult doen. Met bankieren met bundels via de ZZP Rekening is het dan fijn te weten waar je aan toe bent. Het concept kent iedereen natuurlijk uit andere branches. Wij brengen het nu naar bankieren.

De ZZP Rekening biedt alle zaken die een zelfstandige anno 2012 verwacht van een zakelijke rekening: een betaalpas met werelddekking, internetbankieren, et cetera. “Binnen Zakelijk Internetbankieren is de rekening daarbij eenvoudig te koppelen aan de privérekening van de rekeninghouder.” vertelt van den Bor, “Zo houd je eenvoudig overzicht over ál je financiën.”

Over RegioBank

RegioBank is een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank die is gebouwd op vertrouwen en respect en die recht doet aan ieders belangen. De bank weet wat de gewoonten zijn en wat er speelt in de streek. RegioBank is een complete bank voor alle geldzaken. Met meer dan 500 adviseurs door heel Nederland zorgt de bank voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Met de klant centraal en met eenvoudige en heldere uitleg over producten, in combinatie met goede tarieven. RegioBank is onderdeel van SNS REAAL, heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel.

Mijnzzp.nl