Avatar van Team Mijnzzp

E boekhouding

e-Boekhouden.nl is het eerste boekhoudprogramma met een directe Rabobank-betaallink op de facturen. Hierdoor kunnen facturen nog sneller betaald worden.

Rabobank is de eerste bank die het voor ondernemers mogelijk maakt om betaalverzoeken mee te sturen met de factuur. Gemiddeld moeten ondernemers 21 dagen wachten op een factuurbetaling. Met dit betaalverzoek kan de factuur direct betaald worden, waardoor ondernemers minder lang hoeven te wachten op hun betaling.

Dankzij deze samenwerking tussen Rabobank en e-Boekhouden.nl kunnen ondernemers heel gemakkelijk een betaalverzoek van de Rabobank op hun facturen en aanmaningen zetten. Deze kunnen ook worden toegevoegd in e-mails. Hiervoor is alleen een Rabobank-rekening en een e-Boekhouden.nl account nodig. Zo wordt het steeds gemakkelijker om facturen te betalen en betaald te krijgen.

Meike van Duppen van e-Boekhouden.nl is trots op deze samenwerking: 'We werken al jaren goed samen met Rabobank en dat we het eerste boekhoudprogramma zijn met een direct betaalverzoek vinden we echt geweldig!'

Nico Strauss van Rabobank B2B Services: 'De ontwikkeling van een direct betaalverzoek voor boekhoudsoftware is in lijn met onze Banking-as-a-Service-strategie. We hebben de ambitie om onze zakelijke klanten zoveel mogelijk te ondersteunen, ook met producten en diensten die zij zelf kunnen inzetten in hun klantbediening.'

Mijnzzp.nl