Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

nooteboom logo

Eerste uitschuifbare semidieplader met hydraulische zwanenhalsoprit uit Nooteboom SMART programma.

Sijperda Verhuur nam onlangs de nieuwste uitschuifbare Nooteboom MCOS hoogwerker semidieplader in gebruik. Als trekker fungeert een Volvo met een laadkraan. Hiermee krijgt Sijperda Verhuur de veelzijdige en betrouwbare combinatie die het zocht.

Sijperda Verhuur is een allround verhuurbedrijf met meerdere vestigingen. Er wordt een grote variatie aan gereedschap- en bouwmachines voor verhuur aangeboden vanuit twaalf vestigingen verspreid over de noordelijke helft van Nederland, waarbij Sneek geldt als de hoofdvestiging. “Wanneer je zowel hoogwerkers als mobiele kantoorunits en alles wat daar tussenin zit wilt vervoeren, dan zoek je naar een trailer die multifunctioneel is, veelzijdig, betrouwbaar en fijn om mee te werken”, zegt directeur Peter Bijkerk van Sijperda Verhuur. “We zochten bij de bekende merken en uiteindelijk bleek Nooteboom de beste match in prijs, techniek, functionaliteit en bedieningsgemak te bieden met deze nieuwste semidieplader. De trailer heeft zelfs meer te bieden dan we eigenlijk nodig hebben.”

Nooteboom MCOS

Sijperda Verhuur koos voor de MCOS-versie uit het scherp geprijsde SMART semidieplader aanbod van Nooteboom. Het gaat om de MCOS-48-03V, een uitschuifbare semidieplader die Nooteboom nieuw aan het SMART programma heeft toegevoegd. Sijperda Verhuur is de eerste transporteur aan wie dit nieuwste type is geleverd. Kenmerken van deze trailer zijn de hydraulische besturing van in dit geval drie assen, een GVW van 48 ton, een eigen gewicht dat met 9,8 ton relatief licht is, en extra lange 5 meter opritten. En bovendien een uitschuifmogelijkheid van 4,5 meter in combinatie met de hydraulische zwanenhalsoprit, waarmee kleinere hoogwerkers en machines gemakkelijk op de zwanenhals geladen kunnen worden. Kortom, onze nieuwste Nooteboom semidieplader maakt het transport van groot materiaal, zoals 10 meter units en grote hoogwerkers, geen enkel probleem. Lees verder op Nooteboom.

Noteboom auto

Mijnzzp.nl