Team Mijnzzp

OrangeTalent

OrangeTalent wint met de case voor De Barbecue & Buffetten Boer de European Search Award in Barcelona. Het evenement werd gehouden op 26 mei in het exclusieve Casa Llotja de Mar.

Perfecte samensmelting van techniek en marketing

De jury roemde OrangeTalent “We vinden dat OrangeTalent een groot resultaat heeft neergezet door innovatief en creatief te zijn. We waarderen de unieke oplossing om duplicated content te voorkomen met dynamische landingspagina’s. De case laat volgens ons precies zien hoe engineers en marketeers, door goed samen te werken, grote resultaten kunnen behalen.”

Voor De Barbecue en Buffetten Boer werkte engineers en marketeers aan een slimme toepassing om de lokale zichtbaarheid van het merk te verhogen tegen 95% lagere kosten t.o.v. een traditionele aanpak. Het organische verkeer is met 48% toegenomen waarbij er met 350 pagina’s een nummer één positie is bereikt. De groei in omzet zorgt ervoor dat de ambitie van de opdrachtgever, om marktleider in Nederland te worden, binnen handbereik is gekomen.

Niels Callenbach, eigenaar van OrangeTalent zegt dat: “de samenwerking met De Barbecue & Buffetten Boer en OrangeTalent bestaat al sinds 2013 en is zeer transparant. Dit zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgever door en door kennen en echt onderdeel zijn van de business. Onze kracht is dat, door designers, engineers en marketeers samen te laten werken, wij tot écht slimme oplossingen komen. Hierdoor ontstaan prachtige kansen. Het is geweldig om te zien dat de jury dit ook vindt en bevestigt met een European Search Award.”

Dick Kevelam, eigenaar van De Barbecue & Buffettenboer vertelt: “We leveren onze barbecues en buffetten in vrijwel heel Nederland. OrangeTalent kwam proactief met het idee om hier met een schaalbare manier op in te spelen. Dankzij de creatieve en innovatieve oplossing zijn we vindbaar in zoekmachines voor iedereen die een barbecue of buffet thuis of op locatie wil laten bezorgen. Onze doelgroep zoekt steeds meer lokaal en we spelen hier nu perfect op in. Het is mooi om te zien dat deze schaalbare oplossing ook internationaal gewaardeerd wordt.”

Over de European Search Awards

De uitreiking van de European Search Awards worden jaarlijks gehouden op een unieke locatie in Europa. Alleen de allerbeste bedrijven die werkzaam zijn in PPC, SEO en Content Marketing in verschillende bedrijfssectoren, komen door de strenge voorselectie. Een nominatie voor een European Search Award is al een prestatie op zich. De beste cases uit Europa winnen uiteindelijk een award.

De organisatie van de European Search Awards verwelkomt elk jaar inzendingen uit alle 44 Europese landen.

Over De Barbecue & Buffetten Boer

De Barbecue & Buffetten Boer is met tienduizenden bestellingen per maand één van de grootste thuisbezorgende partijen van Nederland in de branche. Compleet verzorgde barbecues en buffetten worden gratis geleverd door bijna geheel Nederland. Gemak en ambacht staat hierbij centraal.

Over OrangeTalent

OrangeTalent is het digitale bureau dat opdrachtgevers laat uitblinken. We hebben een talent voor het ontdekken van kansen in de digitale wereld. En de expertise om goede ideeën te vertalen naar klinkende resultaten.

We zijn ambitieus, maar no-nonsense. Net als onze opdrachtgevers. We werken samen met mooie merken die digitaal verder willen groeien. En met kleinere bedrijven met grootse plannen. We denken mee, maken slimme digitale producten en zorgen dat jij je klanten bereikt en bindt. Het team bestaat uit designers, engineers en marketeers, wat resulteert in een perfecte samensmelting van disciplines.

Mijnzzp.nl