Team Mijnzzp

Nooteboom trailers

Nieuwste OSDS-48-03V(EBW) maakt het mogelijk om grotere en hogere wielladers en knikdumpers tot 39 ton gewicht op deze multifunctionele 3-assige semidieplader te vervoeren.

Nooteboom heeft haar SMART programma uitgebreid met de nieuwe uitschuifbare lichtgewicht semidieplader met wielkuilen, type OSDS-48-03V(EBW). Deze 3-assige semidieplader met naloop gestuurde as heeft een nuttig laadvermogen tot maar liefst 39 ton bij 80 km/u. Door toepassing van een nieuw concept van deze semidieplader met 4750 mm uitschuifbare laadvloer, is een zeer laag eigen gewicht van slechts ca. 8.700 kg gerealiseerd. Voortaan kunnen door de diepe wielkuilen met deze semidieplader ook grotere typen wielladers en knikdumpers tot 39 ton vervoerd worden, waar voorheen dit alleen mogelijk was met een dieplader. Bovendien is deze OSDS-48-03V(EBW) multifunctioneel inzetbaar, zoals voor het vervoer van deelbare lading, containers en bouwmachines op rupsen. De korte asafstand tussen de 1e en 2e as van slechts 2260 mm draagt bij aan een optimale manoeuvreerbaarheid. En omdat deze semidieplader in de SMART seriebouw wordt geproduceerd, is de aanschafprijs tot wel 50% lager dan een dieplader.

Nooteboom

Uitvoering

De OSDS-48-03V(EBW) semidieplader is uitzonderlijk sterk en heeft een uitstekende torsiestijfheid. Het chassis heeft een buitengewoon duurzame conservering en is compleet verzinkt. Dit verhoogt de levensduur van de oplegger en draagt bij aan een hogere restwaarde. De hoge kwaliteit zien we verder terug in de toepassing van uitsluitend hoogwaardige A-merk componenten, waaronder Jost steunpoten, SAF assen, Hella verlichting, Goodyear banden, Wabco remsysteem. De semidieplader heeft een complete standaarduitrusting met onder andere uitschuifbare verbreedconsoles in het laadvlak en kan met de beschikbare opties naar wens worden geoptimaliseerd. Leverbaar zijn onder andere een liftas, uitneembare tussentafels, gereedschapskist op de zwanenhals, ferry ringen, aluminium borden, opritten, opbergbakken en gereedschapskisten onder de laadvloer.

Lees verder op Nooteboom.com

Mijnzzp.nl