Team Mijnzzp

Maximaal laadvermogen binnen 100 tons jaarontheffing

Nooteboom Ballasttrailers

Jos Blom Kraanverhuur uit Alkmaar heeft zijn trailervloot uitgebreid met 2 stuks 7-assige Ballasttrailers. De eerste Ballasttrailer voor Jos Blom is sinds kort in gebruik genomen. Binnenkort wordt de tweede 7-assige Ballasttrailer uitgeleverd. Nooteboom is verheugd dat ook Jos Blom Kraanverhuur zijn keuze heeft gemaakt voor de Nooteboom Ballasttrailer. Deze Ballasttrailers met unieke countersteering zijn speciaal ontwikkeld om maximaal te profiteren van de Nederlandse 100 tons regelgeving. Met de ontwikkeling van de nieuwe 7-assige ballasttrailer heeft Nooteboom al in een zeer vroeg stadium geanticipeerd op de nieuwe regels en zijn inmiddels tientallen van dit type Ballasttrailers op kenteken gezet. De unieke countersteering is inmiddels doorgevoerd in het complete Ballastrailer programma van 5, 6 en 7-assen.

100 ton jaarontheffing

De 100 ton jaarontheffing wordt onder andere gebruikt voor het vervoer van ondeelbare lading, voor kraandelen en ballast, voor kranen en voor vervoer van getrokken werktuigen. Door de 7-assige Ballasttrailer levert de transporteur geen laadvermogen in ondanks de lagere toegestane aslasten.

Nooteboom Ballasttrailers

Jos Blom Kraanverhuur

Jos Blom is een zeer gerenommeerd kraanbedrijf en beschikt over 48 kranen, waaronder 23 telekranen met een maximale capaciteit van 500 ton en 25 torenkranen met een maximale gieklengte van 60 meter. Ook voor het speciaal transport biedt Jos Blom vele mogelijkheden. Hiervoor heeft hij diverse transporteenheden zoals semidiepladers in verschillende uitvoeringen als ook nu de nieuwste Nooteboom Ballasttrailers.

Nooteboom Ballasttrailer Kraanverhuur

Mijnzzp.nl