Team Mijnzzp

MVF logo

MVF, het internationale platform voor klantgeneratie, heeft AppWiki.nl, de Nederlandse software vergelijkingssite, overgenomen. Met deze overname haalt MVF geavanceerde vergelijkingsengine technologie in huis en wordt het bereik voor internationale software klanten vergroot. Voor MVF is dit de zesde overname in vijf jaar tijd, nadat het eerder onder andere al Tech.co en Startups.co.uk had overgenomen. Vanwege de Covid-19-pandemie neemt de vraag naar het digitaal genereren van klanten toe; sinds maart heeft MVF er 121 nieuwe klanten bijgekregen.

MVF, het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde internationale platform voor het genereren van klanten, heeft aangekondigd de Nederlandse software vergelijkingssite AppWiki over te nemen. Met de overname krijgt MVF – dat klanten levert aan een aantal van de meest ambitieuze bedrijven ter wereld, waaronder Salesforce, Samsara en Verizon – de beschikking over de technologische capaciteiten van AppWiki.

MVF maakt gebruik van een enorme in-house betaalde marketingoperatie die meer dan 40 kanalen beslaat, met onder andere eigen websites, zoals Tech.co en Startups.co.uk, om in ruim 40 landen klanten voor bedrijven te genereren.

Michael Teixeira, CEO van MVF, licht toe: "We zijn echt enthousiast over wat AppWiki toevoegt aan MVF. Het merk heeft in Nederland enorm succes en opent een nieuwe markt voor MVF. AppWiki heeft een fantastisch team dat een zeer krachtige vergelijkingsengine en data-analyse mogelijkheden heeft ontwikkeld die we wereldwijd voor onze online titels en bij onze partners kunnen inzetten.

"Een van de dingen die deze overname echt interessant maakt, zijn AppWiki's eigen, geavanceerde tools, waarmee klanten in real time software-aanbevelingen op maat kunnen krijgen. Door deze unieke functionaliteit aan onze technologie stack toe te voegen, kunnen we onze groeiende software-inkomsten nog verder verhogen. Daarnaast kunnen we niet alleen meer transparantie aan onze gebruikers bieden, maar bedrijven ook goed passende en sterk betrokken klanten aanreiken."

Grotere vraag naar het genereren van klanten:

MVF ziet al sinds de lancering in 2009 een sterke jaarlijkse groei van ruim 30% en verwacht dat deze groei zich zal doorzetten nu de pandemie bedrijven in alle sectoren dwingt om zich op online verkoop te richten. Sinds maart heeft het bedrijf, dat naast zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk ook kantoren in Austin, Texas, heeft, er 121 nieuwe klanten bijgekregen.

Teixeira vervolgt: "De kracht van MVF is om softwarebedrijven te helpen om hun klantenbestand, ook in nieuwe landen, uit te breiden. We werken samen met onze klanten om de rendementsverwachtingen waar te maken, zodat we een uiterst transparante groei bieden. Dat is dan ook waarom we een klantretentie van 95% hebben. Omdat alle bedrijven manieren zoeken om online nieuwe klanten aan te trekken, bevinden we ons in een uitstekende positie om die schaalbare groei te realiseren."

Dit is de zesde overname van MVF in vijf jaar tijd. Het bedrijf wil de sterke organische groei aanvullen door zijn klantenbestand, internationale doelgroepen en technologiestack te versterken.

Henk-Jan Kosse, Founder AppWiki:

“Appwiki.nl is sinds 2014 het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt. In de huidige tijd wordt dit nog relevanter. Appwiki was in 2019 een van de snelst groeiende Nederlandse bedrijven volgens Deloitte. Door nu verder te gaan onder de vlag van MVF kunnen we die groei alleen nog maar versnellen.”

Over MVF:

MVF reikt bedrijven jaarlijks meer dan vier miljoen nieuwe klanten in meer dan 40 landen aan. De unieke technologiestack van MVF bestaat uit een enorme betaalde-marketingoperatie, die meer dan 40 kanalen en ruim 200 wereldwijde marketingexperts omvat, in combinatie met bekroonde websites om klanten van deskundig advies, diepgaande artikelen en vergelijkingstools te voorzien.

Klanten die op zoek zijn naar producten en diensten kunnen meteen worden gekoppeld aan betrouwbare leveranciers, terwijl bedrijven enorme hoeveelheden hoogwaardige leads uit de voor hen best presterende kanalen en regio's krijgen.

In 2013 werd MVF door de Sunday Times uitgeroepen tot het snelst groeiende Britse technologiebedrijf. Sindsdien is de bedrijfsomvang verzevenvoudigd en heeft het bedrijf 500 technologie- en marketingspecialisten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten in dienst. MVF staat in 2020 op nummer 1 van de lijst van "Best Companies to Work for" van de Sunday Times.

Mijnzzp.nl