Team Mijnzzp

Leadcamp

Leadinfo, onderdeel van team.blue en toonaangevende Rotterdamse scale-up op het gebied van leadgeneratie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het het Gentse bedrijf Leadcamp heeft overgenomen. Deze overname stelt Leadinfo in staat om zijn positie als marktleider te versterken en zijn diensten op het gebied van leadgeneratie verder uit te breiden.

Leadinfo is een SaaS-bedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven bij het herkennen van hun websitebezoekers en het genereren van leads. Het platform van Leadinfo biedt real-time inzichten in websitebezoekers en maakt het mogelijk om relevante leads te identificeren en op te volgen. Het bedrijf is sinds 2017 actief en heeft meer dan 4000 klanten in verschillende sectoren en landen. De sterke focus op klanttevredenheid en voortdurende investeringen in productontwikkeling en innovatie maken van Leadinfo een van de meest snelstgroeiende scale-ups van Nederland.

Leadcamp is opgericht in 2019 en is gevestigd in Gent, België. Het bedrijf is gespecialiseerd in het genereren van leads en helpt bedrijven bij het automatiseren van LinkedIn en e-mailcampagnes. Het platform van Leadcamp biedt tools voor gerichte marketingcampagnes en maakt het mogelijk om nieuwe klanten te vinden en te benaderen via LinkedIn en e-mail. De focus op gebruiksgemak en automatisering maken van Leadcamp een uitstekende aanvulling op de diensten van Leadinfo.

Met de overname van Leadcamp kan Leadinfo nu zijn diensten uitbreiden met de automatiseringstools van Leadcamp en zijn klanten nog beter ondersteunen bij het vinden van nieuwe klanten en het genereren van leads. Leadcamp zal worden geïntegreerd in het platform van Leadinfo.

"We zijn erg enthousiast over de overname van Leadcamp en de toevoeging van hun expertise op het gebied van e-mail tracking en automatiseringstools aan ons platform", aldus Han Kleppe, founder van Leadinfo. "Deze overname stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen bij het vinden van nieuwe klanten en het genereren van leads. We kijken ernaar uit om samen te werken met het team van Leadcamp."

Leadinfo is sinds vorig jaar onderdeel van team.blue, een Europese provider van digitale diensten voor bedrijven en ondernemers met 2,5 miljoen klanten. Door deze overname kan Leadinfo profiteren van de expertise en resources van team.blue om zijn diensten verder te ontwikkelen en zijn marktpositie te versterken.

Over Leadinfo

Leadinfo is een van de snelstgroeiende scale-ups in Nederland. Meer dan 40 medewerkers in 5 landen werken aan software voor het herkennen van zakelijke websitebezoekers. Klanten van Leadinfo zijn grote bedrijven, zoals Heineken, Channable, Simplicate en Rexel, maar ook duizenden MKB'ers.

Mijnzzp.nl