Team Mijnzzp

Centrum Amsterdam

Zojuist is www.inspiratieoplocatie.nl live gegaan! De eerste complete online boekingsite met een uniek aanbod van bijzondere, leuke, originele en vooral inspirerende locaties. Je hebt direct inzicht in alle mogelijkheden en prijzen. Je kunt locaties makkelijk met elkaar vergelijken en meteen reserveren! Dit is geheel nieuw in deze branche.

Op de prachtig vormgegeven website is het dankzij een handig zoeksysteem heel eenvoudig je ideale locatie voor een vergadering, brainstorm, training of ander event te vinden. Zo kun je zoeken op stad of regio, sfeer, prijsklasse of soort locatie (kasteel, villa, kantoor etc.). Je kunt ook zoeken op beschikbare dagen en het aantal personen waarvoor je een plek zoekt...of een combinatie van alle bovengenoemde.

Bij iedere locatie kun je zelf een complete offerte bij elkaar klikken. Niet alleen voor het huren van de ruimte maar ook voor hapjes & drankjes, materialen zoals een beamer of scherm en ‘ extra’s’ zoals een overnachting of leuke activiteit. Vervolgens kun je reserveren op een beschikbare datum, direct bij de locatie. Eigenlijk net zoals je gewend bent om een hotel of vliegticket te regelen…
Kortom, met Inspiratie op Locatie reserveer je makkelijk en snel de mooiste locaties van Nederland!

Waarom Inspiratie op Locatie?

Het kost je als klant vaak veel tijd om ‘de perfecte locatie’ te googelen en om vervolgens de meest relevante informatie, zoals de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid boven water te krijgen. Bovendien zijn juist de leuke, kleinschalige en minder voor de hand liggende locaties moeilijk te vinden op internet. Terwijl er zoveel verrassende en inspirerende locaties zijn!

Aan de andere kant zijn locaties veel tijd kwijt met het beantwoorden van dezelfde vragen en het maken van offertes. Bovendien beschikken juist de kleinschalige locaties niet over het marketingbudget om bijv. hoog te komen in Google. Met Inspiratie op Locatie kun je dit 24 per dag online regelen en wordt het reserveren van je ideale locatie een stuk gemakkelijker en leuker!

Mijnzzp.nl