Team Mijnzzp

huurwoning

De Hoge Raad bepaalde eind vorige week dat de aftrekbaarheid van de kosten van de woning voor ZZP'ers niet beperkt zijn tot een werkkamer. Zelfstandigen zonder personeel mogen vanaf heden alle huurkosten van de woning als aftrekpost opvoeren mits zij aan een aantal voorwaarden voldoen. BizBundel, een ondernemerscollectief voor ZZP’ers, introduceert de ZZP Huur Bespaarcheck tezamen met 5 handige adviezen voor de aangifte hiervan bij de belastingdienst.

Middels een online tool worden In vijf eenvoudige vragen voor de zzp’er berekend of hij of zij in aanmerking komt en welk bedrag moet worden toegerekend aan het ondernemersvermogen bij de aangifte van de inkomstenbelasting. Zo wordt de brandende vraag die vanaf deze week bij elke ZZP’er in Nederland leeft “Kom ik hiervoor in aanmerking en hoeveel kan ik dan terugvragen bij de belastingdienst?”

BizBundel is een ondernemerscollectief met meer dan 100.000 ZZP’ers en al jaren partner van ondernemersinitiatieven als ZZP Nederland en FNV Zelfstandigen. Als onafhankelijke partij maakt BizBundel alle voordelen van ondernemers inzichtelijk en helpt met het maken van de juiste keuzes om zo optimaal te profiteren van de voordelen van het ondernemerschap.

Mijnzzp.nl