Team Mijnzzp

HP

Prestaties, security, service en betaalbare kleuren waarmee printing wordt vernieuwd

Amstelveen, 13 september 2016 – Vandaag lanceert HP Inc. (HP), marktleider op het gebied van printing, een krachtig portfolio multifunctionele A3-printers (MFP’s). Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt op HP’s Global Partner Conference, waar HP bovendien een nieuw progressief resellers programma onthult voor managed print services.

HP kondigde gisteren tijdens de Global Partner Conference aan een overeenkomst te hebben gesloten om de Samsung Electronics Co., Ltd. printerdivisie over te nemen, een transactie ter waarde van $ 1.05 miljard en daarmee de grootste printovername in de geschiedenis van HP.

Highlights van HP’s nieuwe A3 MFP introductie vandaag:

  • 16 nieuwe generatie HP PageWide en LaserJet platformen voor innovatie binnen het kopieersegment.
  • Toonaangevende printerbeveiliging voor apparaten, documenten en data.
  • Geavanceerde monitoringsystemen gebaseerd op cloud en big data analytics om service en printbenodigdheden te meten.
  • Betaalbare kleuren door de nieuwste HP PageWide technologie.

Decennialang heeft de kopieerindustrie ter waarde van $ 55 miljard de technologie gemist om diensten efficiënter te maken, bij te blijven met de laatste security software en kleur betaalbaarder te maken. HP brengt hier vandaag verandering in met een nieuw portfolio van nieuwe generatie A3 MFP printing solutions waarbij eenvoud, betrouwbaarheid, onderhoud en veilgheid centraal staat en printing wordt vernieuwd.

Met het door HP vandaag geïntroduceerde en vernieuwde Managed Print Specialist reseller programma in combinatie met het meest geavanceerde portfolio van A3 MFP en A4 PageWide en laserprint oplossingen voor kantoor, is HP nu in staat trends te zetten in de markt naar Everything-as-a-Service en verder de transitie te volgen van losse verkoop naar contracten verkoop.

"De complexiteit van de traditionele kopieerapparaten maakt reparatie en onderhoud te inefficiënt voor onze partners en klanten", zegt Enrique Lores, president, Imaging & Printing, HP Inc. "Door onze innovatieve printtechnologie toe te passen in onze nieuwe multifunctionele A3-printers, veranderen we de markt. We verbeteren de klantbeleving van onze klanten en partners, terwijl tegelijkertijd een groei op het gebied Managed Print en Document services mogelijk is. Dit is wat we bedoelen met het opnieuw uitvinden van printing."

Nieuwe generatie multifunctionele A3-printers

Vandaag maakt HP een volledig nieuw A3 MFP portfolio bekend, inclusief drie PageWide platformen en 13 LaserJet platformen die verkrijgbaar zijn als 54 verschillende SKU’s (Stock Keeping Units) met opties als in-line sorteren/nieten, hoge capaciteit sorteren/nieten, gaatjes maken en brochures maken om de beste klantbeleving te bieden. Met het aanbieden van deze vele opties biedt HP de channel partners een breed scala aan mogelijkheden en flexibiliteit in prijs om zo aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

De HP PageWide Enterprise en Pro platformen zorgen dat kleur betaalbaar wordt, samen met de beste printsnelheden en aanzienlijke energiebesparing ten opzichte van laser printers uit hetzelfde segment.1, 2 De simpele bouw van de HP PageWide – met maar drie vervangbare componenten –zorgen voor lagere servicekosten voor channel partners. De single en multifunction apparaten hebben printsnelheden die variëren tussen de 40 ppm en 60 ppm (wat verhoogd kan worden naar 80 ppm in General Office mode). De HP PageWide Pro is verkrijgbaar vanaf begin lente 2017 en de HP PageWide Enterprise vanaf de herfst van 2017.

De HP LaserJet Managed MFP’s zijn verkrijgbaar als multifunctionele apparaten, met kleur of monochrome printopties en snelheden van 25 ppm tot 60 ppm. De nieuwe LaserJets beschikken over de duurzaamste onderdelen en de snelste reparatietijden in de markt van A3-laserapparaten.3 Deze apparaten zijn vanaf de lente van 2017 beschikbaar.

HP Smart Device Services

HP introduceert ook HP Smart Device Services, een set van cloud tools en device based sensing mogelijkheden, om service te verbeteren. Het monitort en diagnosticeert talrijke servicebehoeften om zo de down-time te minimaliseren en kosten te besparen. Als voorbeeld het pro actief vervangen van onderdelen vlak voor dat deze aan onderhoud toe zijn om stilstand te voorkomen en het vermijden van vroegtijdig vervangen van inkt en toners.

Smart Device Services ondersteunen de nieuwe A3 LaserJets en A3 PageWide Enterprise en Pro platformen. SDS is ook geschikt voor HP’s legacy vloot van FutureSmart printers en MFP’s. Hiervoor verbetert SDS de service voor de printers van partners en zal de up-time omhoog gaan. Het is beschikbaar voor gecertificeerde channel partners, zonder aanvullende kosten, voor alle apparaten die HP Originele supplies gebruiken.

’s Werelds meest veilige printers

Bij het ontwikkelen van de nieuwe HP A3 MFP’s stond de printveiligheid voorop. Klanten willen hun intellectuele eigendom en vertrouwelijke informatie beschermen. De HP PageWide en LaserJet Enterprise bieden toonaangevende ingebouwde beveiligingsfuncties, waaronder Sure Start, run-time intrusion detection en whitelisting, waardoor ze 's werelds meest veilige printers zijn.4 De HP PageWide Pro-apparaten beschikken over beveiligingsfuncties als secure boot en firmware integrity checking.5

De nieuwe HP PageWide en LaserJets kunnen gebruikt worden in combinatie met HP security services en het JetAdvantage portfolio van management en security software - zoals HP JetAdvantage Security Manager - de enige oplossing in de markt voor geautomatiseerde print security compliance monitoring waardoor partners geen omkijken hebben naar het beveiligen en beheren van deze apparaten.

Channelpartner-programma's en financiering

Als onderdeel van de strategie, gepresenteerd op de Global Partner Conference, heeft HP een op service gebaseerd channel programma geïntroduceerd om het succes van channel partners voor HP’s A3 portfolio te ondersteunen. Gecertificeerde partners ontvangen vaste prijzen, sales tools en ondersteuning in service.

HP Financial Service (HPFS) levert een variatie aan flexibele IT-betaalopties om partners en hun klanten te helpen met de aanschaf en het gebruik van de vernieuwde A3-printtechnologie.5

Lees het laatste nieuws over HP in de newsroom

Mijnzzp.nl