Team Mijnzzp

HP

Nieuwe Pavilion convertibles en notebooks bevatten premium functies, en bieden geweldige ervaringen op Coachella Valley Music and Arts Festival

Amstelveen, 13 april 2017 – HP Inc. kondigt vandaag op Coachella Valley Music and Arts Festival 2017 een nieuwe line-up van Pavilion laptops aan, met geavanceerde ontwerpen en functies om de studenten van vandaag en de reinventors van morgen te inspireren. De nieuwe Pavilion convertibles en laptops leveren een groot aantal mogelijkheden en prestaties die eerder gereserveerd waren voor high-end producten, waaronder de toevoeging van hoogwaardige materialen zoals 3D-metaal om alle visuele naden te helpen verwijderen, USB-C voor meer aansluitmogelijkheden en active pen-ondersteuning om Windows Ink tot leven te brengen op de Pavilion x360s. Daarnaast kunnen bezoekers van Coachella Music and Arts Festival, in afwachting van de Creators Update van Microsoft en Windows Ink technologie beschikbaar op de nieuwe Pavilion x360, op nieuwe en unieke manieren met de pc communiceren. Zo ervaren ze hoe het gehele HP-portfolio een onvergetelijke immersieve ervaring levert, wanneer technologie, kunst en muziek samenkomen.

“We ontwikkelen ons portfolio van producten om te voldoen aan iedereen zijn behoeften, van huidige studenten tot digitale creatievelingen, want het gebruik van en interacties met computers blijft continu veranderen”, zegt Anne-Sophie Hadberg, hoofd van consumer personal systems EMEA, HP Inc. “Huidige Pavilion-producten bevatten bewezen innovaties van onze premium line-up en bieden eindgebruikers de mogelijkheid om te spelen, te creëren, te verbinden en te vermaken.”

De nieuwe Pavilion x360 geeft klanten wat ze willen: mobiliteit en flexibiliteit in een convertible pc. De Pavilion x360 heeft niet alleen vier modes, maar bevat ook premium materialen en functies zoals 3D-metaal om alle zichtbare naden te helpen verwijderen, USB-C voor meer connectiviteit, en active pen-ondersteuning om Windows Ink tot leven te brengen. Windows Ink stelt gebruikers in staat om op nieuwe manieren samen te werken met content en gedachten snel om te zetten in acties, door lijsten, notities, en je ideeën direct te tekenen op het scherm. Om te benadrukken hoe interactief, veelzijdig en creatief de gebruikers met behulp van de Pavilion x360 met Windows Ink zijn, geeft de 2017 Pavilion x360 een Bandana Inking ervaring in de HP LOUNGE op Coachella. Festivalgangers kunnen daar een persoonlijke bandana ontwerpen, en de grafische printers van HP brengen de creatie direct tot leven door ze ter plekke te printen. De bezoekers kunnen gelijk door om de volgende grote artiest op het podium te zien. De 2017 Pavilion x360 is verkrijgbaar met een 14” of 15.6” beeldscherm met HD of Full HD IPS.

De ontwerpen van de nieuwste Pavilion laptops zijn geïnspireerd door HP’s premium Spectre en ENVY line-up. Door de kwaliteit van de nieuwe ontwerpen in het Pavilion-portfolio, heeft HP de mogelijkheid om zijn Pavilion-klanten schaalbaarheid en prestaties te bieden. Het gebruik van 3D-metaal, een metalen behuizing welke rond de zijkanten en achterkant van de pc effectief zichtbare naden wegneemt, maakt de 2017 Pavilion duurzamer en eleganter. De combinatie van tinten, afwerkingen en structuren geven de pc’s een verfijnde look. Het toegevoegde liftscharnier, voorheen voorbehouden aan ENVY-producten, zorgt voor een comfortabele type-ervaring, maar ook een efficiëntere luchtstroom naar de bodemventilaties. Met een ontwerp gemaakt voor functionaliteit, en de combinatie van comfort voor eindgebruikers en de luchtstroom voor prestaties, is de Pavilion perfect voor gebruikers die eigen video’s maken en foto’s bewerken en delen op social media. Het nieuwe portfolio van Pavilion-notebooks is verkrijgbaar met een 14”, 15.6” of 17” beeldscherm met Full HD of Full HD IPS, met de optie om touch toe te voegen.

HP’s Pavilion x360 en Pavilion-laptop zijn voorzien van een breed scala aan opties om aan de behoefte van de klant te voldoen. Ze hebben betrouwbare verbindingen nodig, maar moeten ook dingen gedaan krijgen of vermaakt worden. De Pavilion is niet alleen een pc die presteert, maar is bovendien een afspiegeling van de manier waarop mensen omgaan met hun apparaten.

HP Pavilion kenmerken:

 • Meer dan 12 uur batterijduur1 en HP Fast Charge (90% in 90 minuten) op geselecteerde modellen
 • Processor opties: nieuwste 7th Gen Intel® Core™ i3-i7 processors, Intel® Pentium® processors of 7th Gen AMD processors
 • Opslag opties: Dual opslag tot 256GB SSD+1TB HDD of 128GB SSD+ 2TB HDD of single opslag tot 512GB SSD of tot 2TB HDD op geselecteerde modellen
 • Keuze uit AMD® Radeon & Nvidia GeForce Discrete Graphics
 • Verbeterde Intel 2x2ac WiFi optie
 • HP Wide Vision HD camera of optioneel FHD IR camera die Windows Hello ondersteunt
 • Uitzonderlijke audio met dual speakers, HP Audio Boost, en afstemmen door de experts bij B&O Play
 • Pavilion Laptops zijn verkrijgbaar in kleuren die bij elke persoonlijkheid passen, inclusief: Opulent Blue, Silk Gold, Orchid Pink, Mineral Silver, Natural Silver, Shimmer Mint en Empress Red.

HP inspireert de verborgen artiest in iedereen op Coachella Valley Music and Arts Festival

In het eerste jaar als officiële technologiesponsor van Coachella, geeft HP muziekfans een onvergetelijke ervaring op Coachella met haar nieuwste portfolio van producten die creativiteit en de kunstenaar in iedereen inspireert. Festivalgangers hebben de mogelijkheid om aan de hitte te ontsnappen en zich onder te dompelen in ’s werelds grootste projectie-dome aangedreven door HP-workstations. Het ruim 1.000m2 grote audiovisuele avontuur is uitsluitend geprogrammeerd voor Coachella’s kunst- en muziekliefhebbers.

De gasten zullen ook de mogelijkheid hebben om zich op unieke wijze te uiten door middel van het gebruik van HP technologie in de HP LOUNGE. HP geeft iedereen op het festival de kans om te creëren, opnieuw uit te vinden en hun werk te delen met anderen voor een onvergetelijk weekend. HP LOUNGE ervaringen zijn:

 • Bandana Inking: Maak een op maat gemaakte bandana op de HP Pavilion x360 convertible laptops aangekondigd op Coachella, voor Coachella. De Pavilion x360s gebruikt de Dial Inking-technologie en HP’s grafische printers, zodat je je eigen ontwerp gelijk meeneemt en je je kunt voorbereiden voor de jaarlijkse Indio dust.
 • Kinetic Art: Stap in een 360 graden fotohokje die een 120 graden foto maakt met je eigen gemaakte lichtontwerp op de HP Spectre x360 en HP EliteBook x360.
 • Light Ink: Ontwerp je eigen echte leven, levensgrote caleidoscoop live met de HP Inking Laser Show, gemaakt op de HP Spectre x360 laptop en de nieuwste HP Pavilion x360.
 • VA Virtual Reality: Combineer kunst, muziek en dans in een real-time gegenereerde, creatieve virtuele reality ervaring. De gasten kunnen de bestaande projectie in de dome aanpassen naar een eigen unieke creatie op de OMEN X by HP-desktops.

Pavilion prijzen en beschikbaarheid2

 • De HP Pavilion x360 14 is vanaf juni beschikbaar in EMEA
 • De HP Pavilion x360 15 is vanaf juni beschikbaar in EMEA
 • HP Pavilion 14 Laptop is vanaf juni beschikbaar in EMEA
 • HP Pavilion 15 Laptop met 7th Gen Intel Core processor is vanaf juni beschikbaar in EMEA
 • HP Pavilion 15 Laptop met AMD processor is vanaf juni beschikbaar in EMEA

Over HP

HP Inc. creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.nl.

Mijnzzp.nl