Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

 

Nieuwe producten maken digitaal beeld toegankelijker; nieuwe scanners en MFP’s zijn snel en efficiënt

Amstelveen, 3 december 2015 — HP Inc. introduceert vandaag nieuwe oplossingen waarmee klanten digitale beelden makkelijker en goedkoper kunnen implementeren. Daarnaast brengt HP Inc. ook nieuwe scanners en MFP’s op de markt om sneller te scannen en te printen.

“Het omzetten van papier naar digitale bestanden helpt bedrijven hun kosten te verlagen en efficiënter te werken”, aldus Michael Smetana, vice president, LaserJet & Enterprise Solutions, EMEA, HP. “HP wil de bestaande kostenbarrières doorbreken zodat meer klanten digitale vastlegging kunnen implementeren en hier voordeel uit kunnen halen.”

Nieuwe scanners maken snellere digitalisatie mogelijk

Om de productiviteit op kantoor een boost te geven en het proces van scannen en het omzetten van papieren naar digitale documenten te versoepelen, introduceert HP drie nieuwe HP ScanJet devices die sneller scannen.

  • De HP ScanJet Pro 2500f1 en de HP ScanJet Pro 3500f1-pc connected flatbed scanners met automatische documentinvoer, maken single-pass dubbelzijdig printen en scans voor cloudcapaciteiten mogelijk voor kleine en middelgrote bedrijven met gemiddelde scanbehoefte. De HP ScanJet Pro 2500f1 kan tot wel 40 afbeeldingen per minuut inscannen en de HP ScanJet Pro 3500f1 tot wel 50 afbeeldingen per minuut.1
  • Voor kleine en middelgrote bedrijven en afdelingen die gebruik willen maken van een scanner met netwerkaansluiting introduceert HP de HP ScanJet Pro 4500fn1. Deze flatbed scanner met ADF biedt on-device verzenden en scannen, wifi en wifi-direct verbindingen en single-pass dubbelzijdig scannen tot wel 60 afbeeldingen per minuut. Deze scanner is vanaf begin januari beschikbaar.2
  • Om de productiviteit voor het overzetten van papieren documenten naar digitale bestanden te verbeteren, biedt HP de HP JetAdvantage Capture app, waardoor het vastleggen, opslaan en verzenden van digitale bestanden vanaf een mobiel device mogelijk wordt. De app ondersteunt het gebruik van mobiele devices om te scannen, maar ook om gescande documenten te ontvangen via met wifi uitgeruste HP MFP’s en scanners, zoals de HP ScanJet Pro 4500fn1. Deze app is begin januari beschikbaar.

Nieuwe MFP’s leveren groot volume en hoge snelheid

HP breidt het monochrome A3 portfolio uit met de introductie van twee nieuwe MFP’s voor printserviceklanten met grote beeld- en printbehoefte. De HP MFP S965dn en HP MFP S975dn zijn ontworpen om een groot aantal documentstromen en lichte printproducties te ondersteunen, terwijl er tot 30 procent wordt bespaard op de printkosten.3 De HP MFP S965dn kan tot 65 pagina’s per minuut printen en de HP MFP S975dn kan tot wel 75 pagina’s per minuut printen. Beide devices kunnen mede dankzij single-pass tot 200 afbeeldingen per minuut dubbelzijdig scannen.4,5 Deze nieuwe devices verhogen de productiviteit met de snelste print- en scansnelheden en grootste printvolumes in het HP MFP portfolio.

Nieuwe JetAdvantage oplossingen

HP heeft het JetAdvantage6 portfolio geüpdatet met nieuwe producten die het eenvoudiger en goedkoper maken om digitale fotografie met scanners en MFP’s te implementeren. In plaats van te investeren in een complexe oplossing, stellen de nieuwe HP producten klanten in staat om sneller met beeld aan de slag te gaan tegen lagere kosten. De nieuwe HP JetAdvantage producten:

  • HP Scan Configuration Service: voorziet in template-gebaseerde scanstromen voor gebruik van HP Embedded Capture. HP introduceert onder andere templates voor de gezondheidszorg en financiële sector. Met deze templates kunnen werknemers in deze industrieën het proces van herhaaldelijk digitaal registreren van beeld vereenvoudigen. De gezondheidzorgtemplates ondersteunen de processen voor het opnemen en ontslaan van patiënten. Het financiële template ondersteunt processen voor loonapplicaties en het openen van accounts. HP Scan Configuratieservice maakt gebruik van vooraf gedefinieerde templates. Hierdoor wordt de implementatietijd aanzienlijk verminderd voor de uitvoering van scans. Dit zorgt voor een verlaging van kosten voor de implementatie van aangepaste scanstromen.
  • HP Capture and Route is nu beschikbaar via één buttonimplementatie op HP Enterprise MFP’s en Digital Senders. Voor klanten die alleen een enkel proces voor digitalisering en het managen van papieren documenten nodig hebben, bevat deze optie een simpele, modulaire implementatie samen met prijsflexibiliteit. Bedrijven beschikken over de flexibiliteit om klein te beginnen en gedurende een periode aanvullende processen toe te voegen.

Meer informatie over het nieuwe HP JetAdvantage solution portfolio is te vinden op www.hp.com/go/jetadvantage

Mijnzzp.nl