Team Mijnzzp

Schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaakbedrijf GWS uit Rosmalen en d.e. Schoonmaker uit 's-Hertogenbosch zijn samengegaan. De ondertekening heeft vrijdag 4 juni 2010 plaatsgevonden. Volgens algemeen directeur Gaby Westelaken is de fusie een strategische beslissing. "We zochten al langer naar mogelijkheden voor een gezonde groei. We zijn allebei regionale schoonmaakbedrijven met overeenkomstige marktgebieden en aanvullende diensten. Daarvan is het gebleken voordeel dat we vrijwel meteen operationeel van start konden.

De medewerkers van GWS De Schoonmaker konden de afgelopen tijd al aan elkaar wennen omdat er al wordt gewerkt vanuit het GWS-kantoor. Voormalig eigenaar Remmelt Schuuring van d.e. Schoonmaker zal binnen het nieuwe bedrijf commerciële taken blijven vervullen. Door het samengaan van de twee schoonmaakbedrijven ontstaat een onderneming met 200 mensen en een omzet van 4,5 miljoen euro. Westelaken: "Het is onze ambitie om onze positie in Oost- en Midden-Brabant verder te verstevigen, maar wel in dezelfde goede sfeer als nu. Dat we een onderneming van enige omvang zijn, geeft ons meer middelen onze bedrijfsvoering uit te voeren op een manier die je van een goed werkgever mag verwachten.

Goed werkgeverschap
 
De waardering voor een regionaal schoonmaakbedrijf valt of staat bij de speciale aandacht die wij schenken aan medewerkers en relaties. Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Onze respectvolle benadering zorgt voor zelfbewuste, gemotiveerde medewerkers. Om die reden hebben we altijd al een grote hoeveelheid maatschappelijke projecten geïnitieerd op het gebied van jeugd, onderwijs en sport. Zo zijn zij samen met het UWV een leerwerkproject gestart en proberen wij met het KW1-College voor 2011 een opleiding Schoonmaak op te zetten. In de Gestelse Buurt in 's-Hertogenbosch hebben we vorig jaar samen met bewoners de brandgangen schoongemaakt. Daarnaast ondersteunen we clubs via sponsoring of een bestuursfunctie. Onze medewerkers hebben recht op een fijne leefomgeving. Dat is de maatschappelijke ambitie van GWS De Schoonmaker en onze bijdrage aan goed werkgeverschap.

Mijnzzp.nl