Team Mijnzzp

FinancialLease bestaat 10 jaar

MAARSSEN - De automotive specialist FinancialLease.nl bestaat op 8 maart 2021 tien jaar. Om dit te vieren pakt het bedrijf groots uit met een unieke actie: ondernemers maken kans op een jaar lang gratis leasen.

Eén jaar gratis leasen

Ter ere van het tienjarig jubileum geeft FinancialLease.nl, marktleider op het gebied van Financial Lease, een unieke prijs weg, want: “Wie jarig is, trakteert”, aldus Algemeen Directeur Jurriën van Dijk.

Ondernemers kunnen deelnemen door tijdens de actieperiode (van 8 t/m 31 maart 2021) een Financial Leaseaanvraag in te dienen voor een zakelijke auto op FinancialLease.nl. Het bedrijf kiest op 8 april 2021, onder toezicht van een onafhankelijke partij, de prijswinnaar.

Mijlpaal voor de marktleider

Naast haar tienjarig jubileum, viert het online leasebedrijf ook dat er voor het eerst meer dan 100.000 auto’s op de website staan. “De groei in het aanbod hebben we in korte tijd kunnen realiseren door te investeren in samenwerkingen met nieuwe autobedrijven,” vertelt Van Dijk. Ook heeft FinancialLease.nl de voorwaarden waaraan de geadverteerde auto’s moeten voldoen versoepeld. Je vindt sinds kort ook occasions tot 10 jaar oud op de website van de leasemaatschappij.

Van Dijk: “Ondernemers hebben dankzij de uitbreiding keuze uit meer dan 100.000 auto’s, waarvan ruim 80% een jonge occasion is. Het grote voordeel van een occasion is dat deze direct leverbaar is”. Voor autobedrijven biedt de versoepeling ook extra mogelijkheden, “zij krijgen de kans om meer auto’s te tonen op FinancialLease.nl, waardoor er meer belangstelling is voor hun voorraad en ze nog meer auto’s kunnen verkopen via ons platform.”

Groei van FinancialLease.nl in tien jaar

De afgelopen jaren heeft het leasebedrijf flink aan de weg getimmerd. Met een voorraad van ruim 100.000 nieuwe auto’s en occasions, meer dan 40.500 uitbetaalde leasecontracten en circa 2.000 aangesloten autobedrijven, helpt FinancialLease.nl ondernemers dagelijks verder op weg.

FinancialLease.nl won twee maal op rij een FD Gazelle Award en stond het bedrijf in de Top 250 Groeibedrijven van NLGroeit. Dankzij het vertrouwen van ondernemend Nederland is FinancialLease.nl zover gekomen als waar het nu staat.

FinancialLease.nl breidde in tien jaar uit van 3 naar 80 werknemers en verhuisde in deze korte periode maar liefst drie keer. Momenteel is de marktleider gevestigd aan het Bisonspoor Business Center in een kantoor dat ruimte biedt voor ruim 120 collega’s. Hierdoor kan FinancialLease.nl ook in de toekomst verder bouwen aan groei en innovatie.

Mijnzzp.nl