Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Virtual Reality (VR) belooft dé hit van 2016 te worden en de wereld zoals we hem kennen voor goed te veranderen. VR zet je zintuigen volledig op scherp. Blijf jij overeind als je vliegt zonder vleugels, een ruimtewandeling maakt of je door een volledig nieuwe wereld beweegt waar je de weg nog niet kent? Vandaag op de Permanent Beta Dag #8 kondigt oprichter en eigenaar Wouter van den Bijgaart (26 jaar) de opening van “The VR room Utrecht” aan.

Op 1 juli opent The VR room Utrecht, het eerste Virtual Reality pretpark van Nederland haar deuren. Vlakbij Utrecht C.S. komt een volledig nieuwe werkelijkheid beschikbaar. Je bent het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail recht voor je ogen. Je moet alert zijn omdat het gevaar, met 360 graden zicht, van alle kanten kan komen. Je wordt uitgedaagd de grenzen van je lichamelijke waarneming en de dagelijkse realiteit te verleggen in tal van games en films. Je oriëntatie wordt op de proef gesteld en je creativiteit uitgedaagd!

De nieuwste generatie Oculus Rift VR bril in combinatie met Leap Motion sensors zorgen dat elke beweging die je maakt meetelt. Als je bijvoorbeeld met je hoofd iets naar voren leunt, zoom je in op een bepaald voorwerp. De Leap Motion maakt de ervaring compleet. Deze sensors laten je handen, die je met de bril op kunt zien, jouw controller zijn. Alle zintuigen doen mee in deze unieke ervaring. Kom je er zelf niet helemaal uit dan schiet een getrainde VR specialist te hulp. Samen met hen verken je een nieuwe wereld. Vanaf 1 juli te ontdekken bij The VR room Utrecht!

Mijnzzp.nl