Team Mijnzzp

HP

Innovatieve LaserJets besparen tijd, ruimte en energie

Amstelveen, 10 maart 2015 – HP kondigt vandaag haar nieuwe, strak ontworpen portfolio LaserJet printers aan. De nieuwe printers zijn volledig gericht op het vergroten van de efficiëntie op kantoor. Dankzij de laatste tonertechnologie met JetIntelligence zijn de nieuwe LaserJets gemiddeld tot 53% energiezuiniger. De nieuwe printers besparen tot wel 40% kantoorruimte. Opstarten, printen en kopiëren gaat nu in een mum van tijd.1, 2 De aankondiging van vandaag is HP’s belangrijkste laserprinters ontwikkeling sinds de introductie van de eerste LaserJet in 1984.

“Zakelijke klanten hebben behoefte aan slimme en betaalbare oplossingen die eenvoudig integreren in de huidige kleine, gemeenschappelijke kantoren”, aldus Tuan Tran, vice president en general manager, LaserJet Hardware and Technology organization, HP. “Met de klant als uitgangspunt hebben we de nieuwe LaserJet serie van binnenuit volledig opnieuw ontworpen. De printers zijn nu compacter, sneller en slimmer dan voorheen, passend bij de behoefte van een modern kantoor.”

Betere prestaties en veiliger

HP Toner Cartridges met JetIntelligence printen tot 33% meer hoge-kwaliteit pagina’s2 en bieden hoge intensiteit printprestaties en fraudebescherming dankzij innovatieve anti-fraude technologie.

Met een duurzame shell en zachte core biedt de ColorSphere 3 toner consistente en professionele resultaten. Ondanks een duurzame shell, smelt de zachte core van de nieuwe toner bij een veel lagere temperatuur, hierdoor is minder warmte nodig om te printen. De toner is speciaal ontwikkeld voor HP LaserJet en MFP printers die buitengewoon snel printen. Het resultaat is een grotere hoeveelheid prints met een compacte en energiezuinige printer.

De toner cartridge is opnieuw ontworpen om slimmer te werk te gaan, met minder onderbrekingen en meer afdrukken. Page maximizer technology biedt meer afdrukken per cartridge met minder slijtage. Dankzij intelligente meettechnologie worden tonervoorraden beter ingeschat, IT-managers halen hierdoor het maximale uit iedere cartridge.

Met anti-fraude technologie in iedere JetIntelligence toner cartridge zijn klanten beter beveiligd dankzij directe identificatie van nagemaakte cartridges. Daarnaast worden klanten gemotiveerd printvoorschriften aan te scherpen om kosten en kwaliteitseisen te bewaken. Met automatische seal technologie maakt HP het vervangen van een cartridge nu nog makkelijker.

HP JetAdvantage Private Print3 voorkomt dat onbevoegden toegang hebben tot printopdrachten en drukt verspilling van foutprints terug. Iedere printopdracht wordt veilig opgeslagen in de cloud totdat de gebruiker de opdracht valideert op de printer. HP JetAdvantage Private Print biedt ook ondersteuning van HP Common Card Reader voor snelle authenticatie. Deze oplossing is ook beschikbaar als mobiele App voor iOS en Android devices om eenvoudig printen via tablet en smartphones te managen.

Compacter, sneller, slimmer – De nieuwe HP Color LaserJets

Nieuwe HP LaserJet printers en MFP’s zijn dankzij eenvoudige installatie en snel opstarten vanuit de slaapstand gemakkelijker te beheren dan concurrerende devices2. De nieuwe producten:

  • HP Color LaserJet Pro M252 is compact en energiezuinig. Dit device is tot 33% kleiner dan vergelijkbare printers, de nieuwe serie is gebouwd om te voldoen aan de behoefte van een kleine werkgroep dankzij mobiel printen en de snelste omloop in zijn klasse.2
  • HP Color LaserJet Pro MFP M277 is de kleinste laser MFP en print het snelst dubbelzijdig in zijn klasse2. Groeiende teams versnellen hiermee hun printtaken dankzij een aantal productiviteits- en workflow opties.
  • HP Color LaserJet M552 en M553 zijn ideaal voor grotere werkgroepen tot 15 gebruikers die maandelijks tot 6.000 prints maken. Deze printers besparen IT-managers tijd en geld door met hoge snelheden af te drukken en de laagste energieconsumptie in zijn klasse te bieden.2 Daarnaast bieden ze als eerste Google Cloud Print 2.0 ondersteuning, Google’s printstandaard voor Chromebooks en Chrome OS applicaties.

Beschikbaarheid en prijs

  • HP Color LaserJet Pro M252 is verkrijgbaar vanaf  €169 ex. BTW en is medio april beschikbaar in Nederland
  • HP Color LaserJet Pro MFP M277 is verkrijgbaar vanaf  €269 ex. BTW en is medio april beschikbaar in Nederland
  • HP Color LaserJet M552 en M553 zijn verkrijgbaar vanaf  €499 ex. BTW en zijn medio april beschikbaar in Nederland

Aanvullende informatie over originele HP Toner Cartridges met JetIntelligence en de nieuwe HP LaserJets is beschikbaar via HP.

Mijnzzp.nl