Team Mijnzzp

Kantoorgebouwen

Bedrijven, die hun facturen nog altijd verzenden met acceptgiro's, kunnen nu gemakkelijk overstappen naar een eigentijdse vorm met een link naar een directe elektronische betaalmethode, zoals bijvoorbeeld iDEAL.

AddComm introduceert DigiAccept als vervanger van de 'ouderwetse' acceptgiro. Gemak dient de mens en dat geldt zowel voor het ontvangen als het betalen. Bedrijven of organisaties die hun nota's of betalingsverzoeken langs de digitale weg willen verzenden, kunnen bij gebruik van DigiAccept voor elke gewenste lay-out kiezen. AddComm zorgt voor de accurate verzending naar de opgegeven e-mailadressen.

De ontvanger behoeft slechts de link naar de aangegeven betaalvorm aan te klikken om tijdig en zonder 'gedoe' zijn rekening te voldoen. Vooralsnog werkt DigiAccept met het in Nederland gangbare iDEAL. Het systeem is tevens geheel voorbereid om straks ook gebruik te kunnen maken van andere internationale betaalmethoden zoals PayPal of Maestro (Mastercard). De door AddComm gekozen technologie staat daarnaast uitbreiding naar mobiel betalingsverkeer toe.

Organisaties die fondsen werven voor charitatieve doeleinden, ervaren de voordelen van DigiAccept door de mogelijkheid om zonder een vast bedrag digitale betaalverzoeken naar de donateurs te kunnen verzenden. Die flexibele bedrageninvoer biedt ook postorderbedrijven de mogelijkheid om hun klanten op een eenvoudige manier gespreid te laten betalen.

Ook in het geval van betaalherinneringen of storneermeldingen biedt DigiAccept uitkomst. De geadresseerde wordt op klantvriendelijke wijze verwezen naar de mogelijkheid om op efficiënte en snelle wijze alsnog te betalen. Omdat het factureersysteem vanuit de basis multi-channel is ontwikkeld, kan een elektronische nota gelijktijdig ook in printvorm of via een andere mediadrager worden verzonden. De opdrachtgever behoeft daarvoor geen apart bestand of lay-outstructuur aan te leveren.

Over AddComm

AddComm biedt oplossingen die de communicatie tussen u en uw relaties onder de meest ideale condities tot stand brengen. Via één of meerdere geschikte kanalen: fysiek via Print & Mail, of digitaal via E-mail, SMS, Digitale Nota, DigiAccept, webpresentment en online archiving.

AddComm heeft kennis over de modernste fysieke én digitale communicatieproducties en distributievormen. Die kennis, gecombineerd met de nieuwste tools om communicatie tot stand te brengen, maken van AddComm een van de veelzijdigste communicatiefacilitators in Nederland.

Mijnzzp.nl