Team Mijnzzp

Van den Born

De Fleettool is hét nieuwe online bestel- en beheerprogramma voor de Fleetmanager, geïntroduceerd door Van den Born carrosserie op het Fleetmanagement event 2017.

Van den Born is een van de belangrijkste ombouwers van bestelwagens en staat voor innovatie, service & duurzaamheid. Van den Born realiseert bedrijfswageninrichtingen voor fleetowners waarbij online ontzorgen en 100% turn-key centraal staat. Het ontzorgen van de wagenparkbeheerder en meest gunstige TCO realiseren, dit is de kern van fleet solutions bij van den Born.

Om dit proces nóg meer kracht bij te zetten heeft Van den Born de Fleettool ontwikkeld, een online platform dat ervoor zorgt dat alle betrokken partijen online inzage hebben in de actuele status van een in bestelling staand voertuig.

De fleettool is hét online bestelprogramma voor de fleetmanager die te maken heeft met op- en ombouw van bedrijfswagens. Door het efficiënt ingerichte proces en de real-time statusinzage is te allen tijde de planning te volgen, waardoor er efficiënter gewerkt wordt en de doorlooptijd van grote series tot een minimum wordt beperkt.

Meer informatie over de Fleettool is te verkrijgen tijdens het Fleetmanagement Event, Stand B9, 23 mei 2017, Van Nellefabriek Rotterdam, óf via www.vandenborn.nl.

Mijnzzp.nl