Team Mijnzzp

Crowdsite

Het kopen van een dienst moet net zo makkelijk worden als het bestellen van een product bij Coolblue

Crowdsite is de eerste die in Nederland een webwinkel start, die gespecialiseerd is in het aanbieden van diensten. Het kopen van een dienst moet net zo makkelijk worden als het bestellen van een product bij Coolblue of Bol.com.

Als je voor jouw bedrijf een freelancer zoekt is, loop je tegen verschillende problemen aan. Wie is het beste, wie past er bij mijn bedrijf en wat kost het? Eindeloos offertes aanvragen en websites bekijken kost veel tijd en is omslachtig.

Bestel je een dienst, dan zoeken zij uit hun 137.043 gebruikers de beste kandidaat. Bij een logo ontwerp ontvang je meerdere voorstellen van diverse ontwerpers door middel van een ontwerpwedstrijd, zoek je iemand voor zoekmachine marketing dan ontvang je verschillende offertes van freelancers.

“Dit is de perfecte oplossing voor zowel de freelancer als een bedrijf; bedrijven kunnen makkelijk bestellen en freelancers kunnen meer omzet realiseren met hun eigen door hun diensten aan te bieden via onze marktplaats” zegt Roel Masselink (35) oprichter van het bedrijf.

Marktplaats

Wil je liever direct bij de bron kopen? Dan is de marktplaats de ideale oplossing, in de marktplaats kan iedereen een dienst aanmaken en verkopen. Zo kun je een gepersonaliseerde pubquiz laten maken of voor €20,- een logo animatie laten maken door iemand uit Bangladesh.

Ook de freelancer kan er zijn voordeel mee doen. Zo kan hij extra omzet genereren en betaald enkel een minimale commissie (5%) als zij wat verkopen. Directe verkoop is ook mogelijk door een eigen webwinkel aan te maken, met een unieke url. Betalingen ontvangt de freelancer direct op zijn eigen Crowdsite, Stripe of Paypal account.

Dat de interesse bij freelancers groot is, blijkt wel uit het feit dat er op de eerste dag al zo’n 60 diensten zijn toegevoegd aan de marktplaats. Wil jij ook jouw dienst verkopen? Dan kun je jouw dienst gratis aanmelden via de marktplaats.

Mijnzzp.nl