Team Mijnzzp

ChillySpaces grand opening

Amsterdam – 6 oktober, 2016

Er wordt veel gesproken over onderwerpen als ‘drukte in de stad’, ‘het groeiende aantal freelancers’, ‘de nieuwe manier van werken’ en ‘tolerantie en acceptatie’.

ChillySpaces, een nieuwe Start-up in Amsterdam, ziet mogelijkheden in deze hedendaagse problematiek.

ChillySpaces transformeert stijlvolle restaurants buiten openingstijden in werkplekken voor freelancers en andere vrije ondernemende mensen. Hierdoor veranderen ongebruikte ruimtes in productieve en creatieve werkplaatsen. “Re-thinking the city”.

Vier jonge ondernemende mensen van buitenlandse komaf die zich welkom voelen in het Nederlandse ondernemersklimaat willen aan de slag met een concept dat zij met hun frisse blik hebben ontwikkeld.

  • Ammar Takla – Syrie. 3 jaar in Nederland
  • Maryam Safa – Iran, 7 jaar in Nederland
  • Bruno Grosso – Portugal, 1 jaar in Nederland
  • Richard van Schaik – GB / NL, opgegroeid in Nederland

Ammar Takla: “In principe zijn er voor freelancer 3 mogelijkheden om te werken. Vanuit huis, maar daar droogt de inspiratie snel op door de eenzaamheid. Vanuit een koffiebar,waar de drukte echter vaak storend kan zijn, zeker om zakelijke relaties uit te nodigen. En de derde optie is een (vaak dure) coworking space zoals WeWork of Tribes. Met ChillySpaces creëren wij een zeer betaalbaar alternatief. Voor EUR 120.- per maand heb je onbeperkt toegang tot alle aangesloten restaurants om overdag in te kunnen werken. Met een begin dit jaar in 1 restaurant zal dit aantal snel groeien, en niet alleen in Amsterdam. De restaurants worden geselecteerd op locatie, aantal zitplaatsen, aanwezigheid van bar en/of lounge gedeelte en uiteraard stijl. Alleen leden van ChillySpaces hebben toegang wat betekent dat je ongestoord kunt werken, nieuwe contacten kunt opdoen en je relaties kunt uitnodigen in een rustige, stijlvolle en professionele omgeving. Snelle WiFi verbinding wordt uiteraard ook verzorgd door ChillySpaces”

ChillySpaces is trots op de eerste samenwerking met restaurant Cedars in Amsterdam, waar nu de eerste ChillySpace geopend is.

Cedars, Libanees restaurant, Heemstedestraat 80, 1058 NP, Amsterdam. www.cedars.nl

Uiteraard bent u of een collega van harte welkom om eens te komen kijken! Laat het ons even weten, of kom gewoon langs!

Met vriendelijke groet

Ammar Takla

ChillySpaces team

Contactgevens:

Ammar Takla – marketing

ammar@chillyspaces.com

+31 (0)6 1486 8893

Mijnzzp.nl