Team Mijnzzp

Asperges gerecht

Na een periode van sociale lock-down, heeft Minister President Rutte op 21 april jl. een versoepeling in een aantal coronamaatregelen aangekondigd. Helaas geldt deze versoepeling niet voor de horeca. De horeca zit echter ondertussen niet stil. Zo heeft Bistro Berlage een nieuw concept ontwikkeld waarbij de 1.500 vierkante meter van de Grote Zaal van de Beurs van Berlage ingezet gaat worden voor een exclusief diner, waarbij gasten kunnen dineren op veilige afstand van elkaar. Met andere woorden, Bistro Berlage gaat naar de Beurs.

“Wij gaan vanaf juni, wanneer hopelijk ook de maatregelen voor de horeca versoepeld zullen gaan worden, met dit concept van start op de zaterdagavonden, om onze gasten een extra exclusieve avond te kunnen bezorgen” aldus Jorien Schipper, manager Bistro Berlage. “Gasten kunnen via onze website een tafel reserveren en zullen tijdens de avond kunnen genieten van een heerlijk driegangendiner naar keuze van onze nieuwe menukaart, met bijpassend wijnarrangement. Ook zullen we ze tijdens de avond meenemen in de geschiedenis van de prachtige zaal waarin ze zitten, in het Volkspaleis van Berlage. We vinden dat iedereen, na al die weken sociale lock-down, wel een extra bijzondere avond uit heeft verdiend!”

Jorien legt verder uit dat alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM zullen worden gevolgd, zodat het voor de gasten, maar ook voor de Bistro medewerkers, veilig en verantwoord zal zijn om weer samen te komen. Gedurende de week zal Bistro Berlage met aangepaste openingstijden open zijn, met een breed opgezet terras op het Beursplein en met een aangepaste tafelbezetting binnen in de Bistro, zodat ook hier voldoende afstand kan worden gehouden.

“Gastvrijheid zit in ons bloed en we kijken ernaar uit om onze gasten weer te mogen ontvangen. Heb je wel eens iemand horen zeggen dat ze hebben gedineerd in de Grote Zaal waar in 2002 kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn getrouwd? Nu geven we vanaf juni hopelijk iedereen die gelegenheid!”

Kijk op bistroberlage.com voor meer informatie over dineren in de Beurs van Berlage.

Mijnzzp.nl