Team Mijnzzp

showroom buitenkant

Bestelbus.nl, onderdeel van de Kleyn Group, één van de grootste handelaren in jong gebruikte bedrijfsvoertuigen wereldwijd, heeft haar nieuwe website gelanceerd.

Ruim een jaar lang ontwikkelen, testen, verbeteren en opnieuw testen zijn vooraf gegaan aan deze lancering. Het belangrijkste uitgangspunt van de website was om de dienstverlening en het serviceniveau bij de aanschaf van gebruikte bedrijfsvoertuigen naar een hoger plan te tillen. Bestelbus.nl hanteert een hybride model, waarbij online aanschaf van een jong gebruikte bedrijfswagen hand in hand gaat met de ondersteuning van verkoop- & servicemedewerkers.

Manager Bob van der Laan: “Waar de ervaring bij de aanschaf van een gebruikte bestelwagen vaak mijlenver achterbleef bij die van een nieuwe hebben wij in de laatste jaren grote slagen gemaakt om dit op hetzelfde niveau te krijgen. Onze website speelt hierin een hoofdrol. Hiermee kan direct de leaseprijs van een voertuig worden gezien, ruime garantie worden afgesloten of een voertuig gereserveerd worden.”

Bob vervolgt: “Hierbij is de klant altijd een klik verwijderd van direct contact met één van onze medewerkers, zodat we de snelheid en het overzicht van onze website kunnen koppelen aan de ruime ervaring van onze professionals. Uiteraard blijven we streven naar verdere verbetering. Zo werken we onder andere hard aan de mogelijkheid om direct accessoires met pasgarantie én montage mee te bestellen via de website. In het kader van deze continue verbetering en optimalisatie stellen wij feedback zeer op prijs.”

De nieuwe website is te bezoeken via www.bestelbus.nl. Voor het buitenland is gekozen voor separate benaderingen per taalregio via www.kleynvans.com en www.camionette.eu om zo haar wereldwijde leasepropositie dichtbij de markt te brengen.

Bestelbus.nl is onderdeel van Kleyn Vans, op haar beurt weer onderdeel van de Kleyn Group uit Vuren. Het bedrijf is voor velen herkenbaar aan haar showroom langs de A15 aan de Waal tegenover de Betuwelijn. De Kleyn Group is één van Europa’s grootste handelaren in gebruikte bedrijfsvoertuigen, waaronder bestelbussen, vrachtwagens, opleggers en onderdelen. De Kleyn Group heeft een jaarlijkse omzet van € 120 miljoen en kent zo’n 190 voertuigbewegingen per week. In 2019 bestaat de Kleyn Group 100 jaar. Gemiddeld heeft de Kleyn Group een klanttevredenheidsscore van 9.2 op TrustPilot uit ruim 1200 reviews.

Mijnzzp.nl