Team Mijnzzp

Appwiki

Appwiki, een adviesplatform voor bedrijfssoftware, lanceert het Appwiki App Center. Het platform biedt één overzicht met de integratiemogelijkheden van business apps. Zo krijgt het MKB inzicht welke software aanbieders met elkaar integreren.

Door het integreren van meerdere business apps zijn ondernemers in staat om nog meer bedrijfsprocessen te automatiseren. “Deze automatisering zorgt er weer voor dat de processen sneller en soepeler verlopen, waardoor je veel tijd bespaart”, aldus Appwiki-founder Henk-Jan Kosse.

Waarom het Appwiki App Center?

Het Appwiki App Center is ontstaan, omdat uit onderzoek blijkt dat er onder MKB-ondernemers een groeiende behoefte is aan automatisering. Dit blijkt tevens uit de groeiende adoptie van cloud software binnen het MKB in Nederland. Het Appwiki App Center voorziet in deze behoefte. De missie van Appwiki is om het MKB de tools te geven om slimmer te ondernemen met business apps. “Het Appwiki App Center is daarin een cruciale stap," zegt Henk Jan Kosse.

Hoe werkt het Appwiki App Center?

Binnen het platform kunnen ondernemers de eigen software opzoeken en in één oogopslag zien welke andere business apps daarmee integreert. Vervolgens kunnen zij de selectie van integraties verfijnen door te filteren op een aantal categorieën zoals boekhouding, CRM en urenregistratie.

De voordelen van integreren van bedrijfssoftware

De koppeling tussen de programma’s zorgt ervoor dat bedrijfsgegevens van de verschillende disciplines op elkaar zijn afgestemd. Dit bespaart ondernemers tijd omdat bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeven worden ingevuld. Bovendien worden aanpassingen real-time doorgevoerd omdat alles wordt gesynchroniseerd. De bedrijfsinformatie is dus altijd up-to-date. Zo heeft een ondernemer beter inzicht in de cijfers en dus meer grip op het bedrijf. Door software te integreren heeft het MKB de beschikking over de mogelijkheden van een ERP systeem, maar dan tegen een redelijke prijs.

Over Appwiki

Appwiki is dé advieswebsite waar je als ondernemer de juiste bedrijfssoftware vindt en selecteert. Door onze expertise te delen ontdek je de software die het beste bij je past, of je nou net start, al jaren ondernemer bent, alleen werkt of in een organisatie. Appwiki is een gids die jou door het bedrijfssoftwarebos leidt en helpt de juiste software te selecteren. Zo onderneem jij met een voorsprong op jouw concurrentie.

Mijnzzp.nl